„Mintha a vb-aranyért játszanánk!”

Szerző: shLétrehozva: 2009. október 15. 17:26
Pénteken 16.30-tól játssza utolsó világbajnoki mérkőzését a magyar U20-as válogatott Egyiptomban. Costa Rica lesz az ellenfél a bronzcsatában, ám a mieink úgy készülnek a találkozóra, mintha a vb-aranyért küzdenének. Egervári Sándor szövetségi edző összességében elégedett a csapat teljesítményével - legjobbjaink pedig egy újabb nagyszerű győzelemmel koronáznák meg fantasztikus menetelésüket. Hírek szerint mindenki egészséges, eltiltott sincs, ezért a legerősebb összeállításban léphetünk pályára a latin-amerikaiak ellen.


U20-AS LABDARÚGÓ VILÁGBAJNOKSÁG, MÉRKŐZÉS A 3. HELYÉRT:
Magyarország-Costa Rica
péntek, 16.30 - ÉLŐben a SportHíradón!

A szerda délutáni kairói tréninget követően a csapat tagjai - a szokásoknak megfelelően - ismét megbeszélésen vettek részt, amelyen a szakmai stáb elemezte pénteki ellenfeleink elődöntőben mutatott játékát.

„Nagyszerűen futballozott a csapat a brazilok ellen, akiknek láthatóan nem ízlett Costa Rica zárt játéka. Egy erős és gyors válogatottról van szó, amely egyáltalán nem véletlenül jutott be a legjobb négy közé - jelentette ki Egervári Sándor a szövetség honlapján.

A megbeszélést egy vidám csapatépítő bemutató zárta, a játékosok óriáskivetítőn nézték meg az egyiptomi képekből készült válogatást.

Costa Rica játékának elemzése a csütörtök délelőtti megbeszélésen végződött, amelyet követően a fiúk rövid uszodai regenerálódáson vettek részt. Jó hír, hogy a keret minden tagja egészséges (Németh Krisztián és Simon Ádám is kigyógyulni látszik enyhébb fertőzéses megbetegedéséből), és eltiltás miatt sem kell senkinek kihagynia a bronzmeccset.

„Bízom abban, hogy az utolsó meccsen a legerősebb összeállításban küldhetem pályára csapatunkat - fogalmazott a csütörtöki nemzetközi sajtótájékoztatón a szövetségi edző, aki egymeccses eltiltását követően pénteken visszafoglalhatja helyét a kispadon. - Ez azért is fontos, mert bár már a legjobb négy közé jutásunk is nagy eredmény, még éhesek vagyunk a sikerre, és ugyanúgy fogunk küzdeni a bronzéremért, mintha a világbajnoki győzelem lenne a tét.”
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu