AEK Athén: Németh egy halálos fegyver!

Szerző: shLétrehozva: 2009. október 11. 21:56
A zeuszi magasságok egyelőre messze vannak, ám az AEK Athén egyik szurkolói internetes oldala nem fukarkodik dicsőíteni kedvenccé vált játékosát. Németh Krisztiánról van szó, akit az U20-as labdarúgó-világbajnokságon és a görög bajnokságban mutatott kimagasló teljesítménye miatt emelnek az egekig a klubnál. Détári Lajos óta nem volt olyan népszerű magyar futballista Görögországban, mint a Liverpooltól kölcsönvett „aranyifjú”.


Détári Lajos az Olympiakosz Pireusz történelemkönyvébe írta be magát egy életre, s bár azóta megfordult már jónéhány magyar honfitársunk a hellén bajnokságban (pl. Torghelle Sándor-PAOK, Tőzsér Dániel-AEK), ekkora népszerűségnek, ilyen rövid idő alatt kevesek örvendtek.

Márpedig Németh Krisztián igazi hős a görög fővárosban, és nemcsak azért, mert az Olympiakosznak és a Gianninának is betalált a bajnokságban. Becsületére váljék az AEK-nek, igazán megbecsüli kincseit.

„Góljainak köszönhetően Németh Krisztián egy halálos fegyver! - kezdi a játékos méltatását a sárga-feketék szurkolói honlapja. - Nem is olyan régen érkezett hozzánk, és máris beilleszkedett. Sokan mondták, tehetséges, amit be is bizonyított. És nem csupán nálunk, hanem most az U20-as világbajnokságon is. Negyvenegy nap alatt tett csodákat az aranyifjú (augusztus végén igazolt Athénba - a szerk.), övé a jelen és a jövő! Fantasztikus!”

No comment.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu