A Lyon kapusára feni a fogát az Arsenal

Szerző: shLétrehozva: 2010. május 18. 12:47
Hugo Lloris az első számú célpontja Arsene Wengernek, ám ha a Lyon túl sokat kérne a kapusért, a Sahtar Donyeck ukrán válogatott portása, Andrij Pjatov kerülhet az Arsenal hálója elé. Kapusposzton amúgy Joe Hart, Igor Akinfejev és Sébastian Frey is az Ágyúsok kívánságlistáján szerepel.


Wenger nem titkoltan odavan Hugo Lloris játékáért, ezért szeretné megszerezni a gall nemzeti együttes egyik legbiztosabb pontját. A menedzser azonban biztos abban, mélyen a zsebbe kell majd nyúlnia, ha szeretné megszerezni a futballistát. Hozzávetőleg legalább 12 millió fontot ér e pillanatban a Lyon hálóőre.

A 23 esztendős Llorist két éve vette a Lyon a Nice-től, miközben a Milan és a Manchester United is árgus szemekkel figyelte. Wenger a világbajnokságon még egyszer szemügyre veszi kedvencét, akit nem mellesleg az elmúlt két szezonban a Ligue 1 legjobb kapusának választottak.

Ha netán mégsem Lloris lenne a befutó, akkor Pjatov kerülhet az Emirates-be - ne feledjük, Joe Hart (23 éves, angol, Manchester City), Sébastien Frey (30 éves, francia, Fiorentina) és Igor Akinfejev (24 éves, orosz, CSZKA Moszkva) is a londoniak látókörében van.

A menedzser még a Sahtar 2008-2009-es UEFA-kupa-sikerével zárult menetelésekor figyelt fel a 26 éves kapusra.

Mindenesetre Manuel Almunia, Lukasz Fabianski és Vito Mannone felkötheti azt a bizonyos alsónadrtágot. Wenger egyébként kijelentette, ha csak túl drágán tud kapust venni, akkor inkább megvárja a téli átigazolási szezont.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Ki volt a szezon legjobb kapusa?
A topligaidényből már csak az egy szem Spanyol Kupa-döntő van hátra, így indokoltnak láttuk, hogy értékeljük a mögöttünk hagyott hónapokat. Ezúttal a legjobb kapusok közül tízet emeltünk ki, akik egytől egyig nemcsak a kötelezőt...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Teljesen kicserélődhet az Arsenal kerete
Akár kilenc játékos is elhagyhatja az Arsenalt a nyáron, de nagyjából ugyanennyien érkezhetnek. A csapat újjáépítését az utóbbi öt, trófea nélküli évben rengeteget kritizált Arsene Wenger vezényelheti le, akivel rövidesen...
Tovább a teljes cikkhez »

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu