A Loki vérét kívánja Steven Gerrard

Szerző: shLétrehozva: 2009. november 23. 11:39
Csupán egy Debrecen elleni siker és egy Fiorentina-bukta tarthatná életben a Liverpool álmait a labdarúgó Bajnokok Ligája E-csoportjában. Tudja ezt Steven Gerrard is, aki hosszú kényszerpihenőt követően már alig várja, hogy a nemzetközi hadszíntéren is küzdhessen szeretett csapatáért. Legközelebb éppen Budapesten a magyar aranyérmes ellen.


LABDARÚGÓ BAJNOKOK LIGÁJA, E-CSOPORT, 5. FORDULÓ:
Debrecen-Liverpool
kedd, 20.45

Nincs könnyű helyzetben a magyar bajnok Debrecen, amely kedden este 20.45-től fogadja majd a Puskás Ferenc Stadionban a Liverpool együttesét. Az angolok alaposan elrontották idényüket - ez nagyban a csupaszív karmester hiányának is köszönhető.

A nélkülözésnek azonban vége, a hétvégi, Manchester City elleni Premier League-találkozón ismét a Vörösök között üdvözölhettük Stevie G-t. A magyar labdarúgásért aggódóknak ez már nem olyan jó hír, pláne ismervén a válogatott futballista mentalitását.

„Szörnyű időszak van mögöttem, a csapatnak sem ment túl jól - nyilatkozta az ágyéksérüléséből felépült Gerrard a Press Associationnek. - A hangulat azért nem annyira mélabús az edzőtáborban, noha tudjuk, a csoportban elég rosszul állunk.”

„Örülök, hogy rendben vagyok, már alig várom, hogy ismét futballozhassak. Nyernünk kell Budapesten, van hitünk és kellő tudásunk ahhoz, hogy ez így legyen!”

Hétfőn érkezik a Liverpool
A Liverpool a tervek szerint hétfőn 13 órakor érkezik meg Budapestre. Gerrardék a Budapest szívében található luxusszállodában, a Corinthia Grand Hotelben szállnak majd meg. A Vörösök szakvezetője, Rafa Benítez 18 óra 45 perctől tart sajtótájékoztatót a Puskás Ferenc-stadion Iharos-termében. Az angol csapat edzése 19 óra 30 perckor kezdődik a mérkőzés helyszínén, a tréningnek csak az első 15 perce nyilvános.
A csoport állása:
1. Lyon (továbbjutott) 4 3 1 0 8-2 6 10
2. Fiorentina 4 3 0 1 11-6 5 9
3. Liverpool 4 1 1 2 3-5 -2 4
4. Debrecen 4 0 0 4 5-14 -9 0

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu