A kiscsapat majdnem verte a nagy MTK-t

Szerző: shLétrehozva: 2008. szeptember 23. 18:55
A labdarúgó NB II Nyugati csoportjában szereplő Kozármisleny SE lelkesen játszott, mindent meg is tett a siker érdekében az MTK ellen a Magyar Kupa 4. fordulójában. A rendes játékidő, illetve a hosszabbítás is döntetlenre végződött, így jöhettek a tizenegyesek. Az orosz rulettből a bajnoki címvédő budapesti kék-fehérek keveredtek ki győztesen, ezzel továbbjutottak.


 

LABDARÚGÓ MAGYAR KUPA, MÉRKŐZÉS A 16 KÖZÉ KERÜLÉSÉRT
KOZÁRMISLENY SE – MTK BUDAPEST 2-2 (0-0, 1-1, 1-2, tizenegyesekkel 1-4)
Kozármisleny, 1000 néző, vezette: Oláh G. (Márton Zs., Beidek A.)
KOZÁRMISLENY: Mester – Suba, Éles, Dienes, Tóth I. – Hergenröder (Szabó B., 81.), Kresz (Laki, 58.), Horváth A., Tóth Z., Kutyáncsánin – Lauer (Müller, 77.). Vezetőedző: ifj. Mihalecz Isván.
MTK: Végh – Rodenbücher, Lambulics, Pintér Á. – Nagy G., Szabó Á. (Urbán, a szünetben), Pátkai M., Zsidai, Vadnai – Hrepka, Kecskés T. (Gosztonyi, 70.) Vezetőedző: Garami József.
Gólszerző: Lambulics (76.), Laki (89.), Pátkai M. (97.), Müller (110.)
Sárga lap: Pátkai M. (107.)

 

Egy örömteli és egy szomorú eseménnyel kezdődött a mérkőzés. Előbb Garami József mesteredzőt köszöntötték, aki az elmúlt héten döntötte meg dr. Lakat Károly csúcsát, az NB I-e mérkőzések tekintetében, trénerként, a kispadon.

 

Ezután viszont egyperces néma vigyázzállás következett, a kedd hajnalban elhunyt kiváló szakemberre, Illovszky Rudolfra emlékezve.

 

Az első játékrészt helyzet nélkül töltötték el a csapatok, szinte semmi izgalmas nem történt a pályán. A kapuk egyáltalán nem forogtak veszélyben, jobbára a két tizenhatos között zajlott a játék.

 

A 62. percben Laki Zoltán 20 méterről, majdnem középről vette célba a jobb felső sarkot, de Végh Zoltán szögletre piszkálta a labdát.

 

A 76. percben Mladen Lambulics jobbal átvett egy labdát, ezzel a mozdulattal a védőjét is becsapta, aztán 12 méterről ballal a kapu bal oldalába lőtt (0-1).

 

A 89. percben jobb oldalról kapott egy labdát a középen érkező Laki Zoltán, aki ballal, 18 méterről a jobb felső sarokba lőtt (1-1).


A hosszabbításban, a 97. percben Pátkai Máté közepén felnézett, majd 18 méteről a bal alsó sarokba vágta a játékszert.

 

A 110. percben nagy kavarosdás volt az vendégek kapuja előtt, ahol többen is lőni akartak, de lepattant a védőkről. Végül Müller Kornél jobbal, 8 méterről a jobb alsó sarokba bombázott.

 

Döntetlen lett a vége, következhettek a 11-esek

 

Pintér Ádám (MTK) - a bal felsőbe lőtt, 0-1

Tóth István (Kozármiselyny) - szintén belőtte, 1-1

Gosztonyi András (MTK) - a jobb alsóba lőtt, 1-2

Müller Kornél (Kozármisleny) - kihagyta, Végh Zoltán védett, 1-2

Mladen Lambulics (MTK) - sem hibázott, 1-3

Kutyáncsánin Jevrem (Kozármisleny) - kihagyta, kapufa, 1-3

Urbán Gábor (MTK) - belőtte - 1-4, ezzel eldőlt

 

EDZŐSZEMMEL
Ifj. Mihalecz István: – Lehet, hogy az MTK jutott tovább, mégis mi nyertünk, egy futballünnepen. Az első játékrészben bátortalanok voltunk, a másodikban már nem, de a szerencse, meg a kapufa nem volt velünk.
Garami József: – Nagyon sportszerű mérkőzést játszottunk, igazi kupahangulatban, nagy küzdelemmel.

 

 

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu