A Juventus megegyezett Eliáról, de...

Szerző: shLétrehozva: 2011. augusztus 30. 10:59
Egy sikertelen 7 milliós eurós próbálkozás után visszatért a Hamburghoz a Juventus, amely másodjára már sikerrel járt, a De Telegraaf szerint megegyezett Eljero Eliáról a Bundesligában szereplő egyesülettel.


A nyáron nagy erőkkel keretét átalakító torinóiak mindenáron egy bal oldali középpályásra vadásznak, ezt a hiányposztot szeretnék betölteni a hollanddal.

„Igyekszünk megegyezni, de nem bólintunk rá akármilyen ajánlatra – mondta a futballista ügynöke, aki kész tárgyalni az olaszokkal játékos klubváltásáról.

Az üzlet útjába ezek szerint a HSV nem akar állni, de maga Elia még keresztülhúzhatja a csapatok szándékait, hiszen inkább Angliában próbálná ki magát, mint a Serie A-ban.

„Amennyire tudom, a rasszizmus aktívan jelen van az olasz stadionokban, a csapatok zöme pedig defenzív stílusban játszik, az ilyen dolgok nem kedveznek döntésemnek."

A középpályás az AD/Sportwereldnek hozzátette: „Az én stílusomnak tökéletesen feküdne a Premier League, ahol a védők gyakran nem tudnak mit kezdeni a támadókkal, és az egyéni teljesítmények jobban szem előtt vannak. Ezért szeretnék inkább Angliába igazolni."

Elia jelenleg a holland válogatottal készül az Eb-selejtezőkre, de engedélyt adott az őt képviselőknek arra, hogy véglegesítsék szerződését, ha arra sor kerülne.

Kíváncsian várjuk, hogy a hívó szóra felfigyel el egy PL-csapat szerda éjfélig, vagy a Juve véglegesíti szerződését.

JORGE MARTINEZ A CESENÁNÁL - HIVATALOS:
Egyéves kölcsönszerződés keretében a Cesenánál kötött ki a Juventus uruguayi támadó középpályás, Jorge Martínez, aki éppen a napokban a torinóiakhoz igazolt Emanuele Giaccherini pótlására érkezett.

 


 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu