KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ELJERO_ELIA"
Hivatalos: Elia elhagyta a Juventust 2012. július 10. 10:58 A Juventus kedd délelőtt megerősítette, hogy eladta a Werder Bremennek holland világbajnoki ezüstérmes szélsőjét, Eljero Eliát. Négy évre írt alá a 25 éves futballista.
 
Elhagyja szélsője a Juventust 2012. július 8. 21:25 Eljero Elia vasárnap átesett a kötelező orvosi vizsgálaton a Werder Bremennél, és hétfőn aláírja szerződését - erősítette meg a klub igazgatója, Klaus Allofs a Bild német lapnak. A játékos tavaly nyáron szerződött a Juventushoz a Twentétől, de csupán négy mérkőzésen küldte pályára Antonio Conte vezetőedző. A hollandért vélhetően 5,5 millió eurót fizet a Weser-parti együttes, a kontraktus négy évre szól majd.
  
Áttörés: Elia a Juventusé 2011. augusztus 31. 10:36 A Juventus hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette Eljero Eliát a Hamburgtól. A négy évre aláíró holland válogatott szélsőért kilencmillió eurót fizet a torinói együttes.
 
A Juventus megegyezett Eliáról, de... 2011. augusztus 30. 10:59 Egy sikertelen 7 milliós eurós próbálkozás után visszatért a Hamburghoz a Juventus, amely másodjára már sikerrel járt, a De Telegraaf szerint megegyezett Eljero Eliáról a Bundesligában szereplő egyesülettel.
 
Megsértette a Juventust a holland szélső 2011. augusztus 12. 19:05 Szépen megsértette a Juventust a Hamburger SV szélsője, annyi szent! Eljero Elia állítja nem bánja, hogy klubja elutasította a torinóiak ajánlatát, mert erősebb csapatra vágyik…
 
Beletört a Juventus bicskája Eliába 2011. augusztus 10. 18:06 A Hamburg visszautasította a Juventus ajánlatát, amely Eljero Eliát célozta meg nagyjából 7 millió eurós összegért.
 
Juve-ajánlat, holland válogatott a cél 2011. augusztus 5. 11:52 Eljero Elia ügynöke közölte, a Juventus ajánlatot tett a játékosért, úgy tűnik, az olaszok Mirko Vucsinics leigazolása után kiszemelték következő célpontjukat.
 
„Holland Eb-arany? Az még messze van!” 2011. március 27. 10:03 Ruud Van Nistelrooy udvarias volt, Eljero Elia pedig tárgyilagos. A hollandok két hamburgi légiósa érthetően mosolygósan nyilatkozott a magyar sajtónak - könnyű nekik. A csatár szerint nem volt egyszerű dolga az Oranjénak, a szélső pedig megköszönte a feltételezést, de a holland Eb-sikert egyelőre jegelte.
 
Pool: megegyeztek a hamburgi szélsővel? 2011. január 4. 10:55 Német lapértesülés szerint a Liverpool FC közel áll ahhoz, hogy megszerezze a Hamburger SV világbajnoki ezüstérmes holland szélsőjét. A média úgy tudja, az angol klubnak 13 millió fontot kell fizetnie Eljero Eliáért.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu