Áttörés: Elia a Juventusé

Szerző: shLétrehozva: 2011. augusztus 31. 10:36
A Juventus hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette Eljero Eliát a Hamburgtól. A négy évre aláíró holland válogatott szélsőért kilencmillió eurót fizet a torinói együttes.


Eljero Elia kedden elhagyta a holland válogatott edzőtáborát, hogy véglegesítse klubcseréjét, és szerda reggelre minden akadály elhárult az elől, hogy a Juventus játékosa legyen.

A Zebrák kilencmillió eurót utalnak át a hamburgiak számlájára: négymilliót azonnal, 2,5-2,5 milliót pedig 2012, illetve 2013 januárjában.

Elia négy évre kötelezte el magát Torinóban, ahol ha jó teljesítménnyel rukkol ki, újabb egymillió üti a németek markát, közölte az olasz sztárcsapat.

A szélső első nyilatkozatában hízelgően beszélt a Juventusról, amelynél „kiteljesedhet” pályafutása.

„Fejlődni akarok, egy magasabb szintre kell jutnom. Remélem, a Juventusnál így történik. Nagyon sokat tudok a klubról, rengeteg hazai és nemzetközi kupát megnyert” – fogalmazott a holland, egyúttal leszögezte: Olaszország kétségtelenül legnagyobb klubját választotta.

A 24 éves, 22-szeres válogatott labdarúgó szerdán már vissza is tér az Oranjéhoz, hogy folytassa a felkészülést az Európa-bajnoki selejtezőkre.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu