A gólvágót is vinné magával Magath

Szerző: shLétrehozva: 2009. május 6. 22:14
Felix Magath megszerzése után nagy tervek vannak a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Schalke 04 együttesénél. A gelsenkircheniek ugyanis a wolfsburgi Edin Dzekóval és a Real Madridban szereplő Christoph Metzelderrel szeretnének erősíteni.


Nem üres kézzel érkezne Wolfsburgból új állomáshelyére, Gelsenkirchenbe Felix Magath. Az új szakember ugyanis hozná magával az alsó-szászországi klub egyik legjobbját, Edin Dzekót.

A bosnyák támadó – éktársával, Grafitevel egyetemben – oroszlánrészt vállalt abban, hogy a korábban a középmezőnyben szerénykedő, illetve volt, hogy a kiesés ellen küzdő Wolfsburg most a bajnoki cím egyik várományosa. Dzeko 19 góllal segítette a csapatot, ezzel a második helyen áll a Bundesliga góllövőlistáján, éppen Grafite mögött.

Nem véletlen, hogy Felix Magath is ragaszkodik hozzá, ám dolgát nehezíti, hogy 2011-ig Dzekót szerződés köti Wolfsburgba. Amennyiben ki szeretnék vásárolni, úgy mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk a vesztfáliaiaknak, ugyanis az ára 12 millió euró. Dzeko egyébként többször is nyilatkozta, hogy egy európai élklubban szeretne futballozni.

Nem csak Dzeko a nagy név a Schalke kívánságlistáján, hiszen meg akarják szerezni a nagy rivális Dortmund egykori középhátvédjét is. Christoph Metzelderről van szó, aki kevés lehetőséget kap a Real Madridban, de akárcsak Dzekót, őt is szerződés köti a klubjához.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu