A francia sztár szerint hazudik a Milan!

Szerző: shLétrehozva: 2009. július 7. 22:02
Aly Cissokho, a Porto klasszis balhátvédje valahol félúton jár a portugál bajnokcsapat és a Milan között, a L'Equipe sportnapilapnak részletesen kitálalt a faramuci helyzetről. Állítása szerint mondvacsinált indokra hivatkozott a Milan, amikor - első körben - meghiúsult átigazolása.


Aly Cissokho, már bejelentették az Ön Milanhoz igazolását, erre a Portóval kezdi meg a felkészülést. Mesélje el, mi történt!

- A két klub elnöke nem tudott megegyezni az igazolás pénzügyi részleteiről és, hogy ezt palástolják, arra hivatkoztak, hogy problémák vannak a fogaimmal, ami egyáltalán nem igaz. Nagyon meglepett, hogy ehhez hasonló valótlan dolgokat állítottak rólam, ami egyáltalán nem tesz jót a megítélésemnek.

- Miféle pénzügyi problémák merültek fel? A milánóiak elöljárói úgy gondolták, hogy csak akkor fizetnek ki egy ilyen magas összeget (15 millió euró), ha minden rendben van?

- Nem, egyáltalán nem az árral volt a baj. Jelenleg, várom, hogy mi történik: a két klub folytatja a tárgyalásokat.

- Mikor tájékoztatták a fordulatról?

- A nyaralásom első napján... Nagyon meglepődtem, mert sikeresen lezajlott az orvosi vizsgálat, semmi probléma nem merült sem az olasz szövetség, sem a klub részéről. Azt mondták, hogy most már nyugodtan elutazhatok pihenni.

- Ezek után mennyire nehéz a Portóban maradnia?

- Semennyire, jelenleg csak a Portóra koncentrálok. Itt kezdem meg a felkészülést és nagyon elégedett vagyok ezzel. Nem felejtem el, hogy pontosan egy éve még a Gueugnon játékosa voltam. Nagy lehetőség számomra itt játszani és szerepelni a Bajnokok Ligájában. Még mindig csak huszonegy éves vagyok, rengeteg időm van fejlődni.

- Amíg Ön a nyaralását töltötte, lehetett hallani az Inter és a Lyon érdeklődéséről is. Mennyi ezeknek a híreknek a realitása?

- Nem tudok erről túl sokat, így nem szeretnék erről beszélni. Ezután az incidens után szeretnék óvatos maradni, szerintem ez érthető. Még én sem tudom, hogy maradok-e, vagy megyek. Még hosszú az átigazolási időszak...

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu