A Chelsea újra a Milan ászára pályázik

Szerző: shLétrehozva: 2009. július 28. 17:48
Videóval! Ha a pénz nem elég, két játékos felkínálásával igyekszik jobb belátásra bírni a Chelsea labdarúgócsapata a Milant Andrea Pirlo megszerzésének érdekében. A két héttel ezelőtt biztosra vett, de végül elvetélt, 18 millió fontra becsült üzlet után itt az újabb ajánlat, amely fele annyi pénzt, ám egy értékes támadót és védőt tartalmaz. Közben áll a bál a Milannál, ahol a frissen kinevezett vezetőedző, Leonardo máris összekülön- bözött az elnökkel, Silvio Berlusconival.


A spanyol lap, a Marca július közepén „mérget vett arra", hogy a hosszú éveken át a Milant irányító Carlo Ancelottit követi új egyesületébe, a Chelsea-be Andrea Pirlo. Aztán bejelentés helyett újabb fejlemény nem látott napvilágot az üggyel kapcsolatban, egészen idáig.

Olasz sajtóértesülések szerint a londoni klub 8,6 millió fontos ajánlatot tett a 30 esztendős középpályásért, amelyen felül Claudio Pizarrót és Michael Mancienne-t is megkapnák a piros-feketék, igaz, utóbbit kölcsönben.

Az átigazolási piacon eddig hoppon maradó két egyesület közötti tárgyalásokat nehezítheti, hogy Pirlo annak ellenére szeretne maradni Milánóban, hogy korábbi főnöke csapatához igazolhatna. 

Egy biztos, a csatárhiányban szenvedő Rossoneróknak jól jönne a jutányos áron érkező Pizarro, mivel mind Emil Dzekót (Wolfsburg), mind Luis Fabianót (Sevilla), mind pedig Emmanuel Adebayort (Arsenal - Manchester City) képtelenek voltak leigazolni a nyár folyamán.

Arról nem is beszélve, hogy az U21-es angol válogatott Mancienne-ben is nagy lehetőségek rejlenek.

LEONARDO ÖSSZEKÜLÖNBÖZÖTT BERLUSCONIVAL
Kedd délelőtt a Milan elnöke, Silvio Berlusconi úgy nyilatkozott, a klub nem vásárol vagyont érő rutinos játékosokat, helyette fiatalakkol tölti fel keretét. A mindenható vezető elképzeléseivel azonban a frissen kinevezett vezetőedző, Leonardo aligha ért egyet.
„Néhány alappillér hiányzik a csapatból. Nyilvánvaló, a fiataloké a jövő, de kétségtelen, ennél többre van szükségünk! – fakadt ki a brazil világbajnok a La Repubblicának.
A tréner kiszólása nem alaptalan, mivel a Milan az Egyesült Államokban rendezett World Football Challenge elnevezésű tornán három meccsen három vereséget szenvedett.
Leonardo hozzátette, nem hallott a Pirlót újra a Chelsea-hez kapcsoló hírekről.

Pirlo ügyeskedik a labdával

$$fhvideo:129327$$

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu