KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MICHAEL_MANCIENNE"
 
Kölcsönadta védőjét a Chelsea 2010. augusztus 26. 13:19 Az előző szezon után ismét kölcsönadta a Wolverhampton Wanderersnek Michael Mancienne-t a Chelsea, aki a teljes 2010/11-es idényt a kiscsapatnál tölti majd.
 
A Chelsea-ből igazolna a Newcastle 2010. augusztus 9. 15:26 A Chelsea ifjú védőjét, Michael Mancienne-t nézte ki magának a Newcastle menedzsere, Chris Hughton - állítja a People.
 
A Chelsea újra a Milan ászára pályázik 2009. július 28. 17:48 Videóval! Ha a pénz nem elég, két játékos felkínálásával igyekszik jobb belátásra bírni a Chelsea labdarúgócsapata a Milant Andrea Pirlo megszerzésének érdekében. A két héttel ezelőtt biztosra vett, de végül elvetélt, 18 millió fontra becsült üzlet után itt az újabb ajánlat, amely fele annyi pénzt, ám egy értékes támadót és védőt tartalmaz. Közben áll a bál a Milannál, ahol a frissen kinevezett vezetőedző, Leonardo máris összekülön- bözött az elnökkel, Silvio Berlusconival.
 
Hiddink megbocsátott a renitens Cole-nak 2009. március 6. 21:19 Guus Hiddink menedzser nem rakja ki a Chelsea FA-kupa negyeddöntőjére készülő keretéből Ashley Cole-t, aki csütörtökön részegen randalírozott, és lépett fel a kelleténél is erélyesebben az intézkedő rendőrök ellen. Hogy csapaton belül ne maradjon következmények nélkül a kihágás, a labdarúgó angol sajtóforrások szerint 160 ezer fontot lesz kénytelen befizetni a klub kasszájába, amely éppen a duplája annak az összegnek, amelyet a rendőrség számlájára kell átutalnia.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu