A BKV-hoz is pontért utazik a Bakta

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 12. 09:12
Hetedik helyen állva és három pont előnnyel fogadja a BKV Előre csapata a Baktalórántháza VSE együttesét, a másodosztályú labdarúgó-bajnokség Keleti csoportjának vasárnapi játéknapján. A vendégcsapat legutóbb - hazai pályán vesztett állásból felállva - a Békéscsabát fektette kétvállra, míg a hazaiak Kazincbarcikán szenvedtek vereséget, így most minden bizonnyal javítani szeretnének.


NB II. KELETI CSOPORT:
BKV ELŐRE - BAKTALÓRÁNTHÁZA VSE
2008. október 12. 15.00
Játékvezető: Szilasi Szabolcs (Lémon Oszkár, Agócs János)

„Erőt adhat a folytatáshoz a legutóbbi Békéscsaba elleni győzelem – vélekedett Kovács János a Baktalórántháza trénere. - Bár mostani ellenfelünk nagyon kiegyensúlyozott játékra képes odahaza, mégis bízom a pontszerzésben. Csak úgy lenne komolyabb jelentősége a legutóbbi győzelmünknek, ha idegenben is sikerülne végre pontot, vagy pontokat szereznünk.”

 

„Az egész mezőnyre igaz, hogy minden csapat a hazai mérkőzéseit szeretné elsősorban hozni. Így van ez a BKV-nál is, hiszen a Fradit kivéve valamennyi hazai mérkőzésüket megnyerték. Nem lesz egyszerű számunkra ez a mérkőzés, de bízunk a pontszerzésben annál is inkább, mert jelenlegi ellenfelünk játszotta eddig a legtöbb döntetlent az eddigi fordulókban, ami most nekünk is megfelelne ezúttal” – zárta mondandóját Kovács János vezetőedző.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu