A Bayern megfricskázhatja az MU-t

Szerző: shLétrehozva: 2009. június 30. 10:12
Megfeneklettek a tárgyalások a Manchester United és a Grémio között a hatalmas tehetségnek tartott Douglas Costa klubcseréjének ügyében, ami a Bayern München malmára hajthatja a vizet. Az MU ugyanis nem hajlandó kifizetni a brazil klub által követelt 24 millió eurót, ám a bajorok nem zárkóznak el attól, hogy ilyen nagyságrendű összeget ajánljanak a támadó középpályásért.



A Manchester United első nyári igazolására továbbra is várni kell, és egyre inkább valószínűsíthető, nem Douglas Costa lesz a szerencsés nyertes.

A Grémio ugyanis megtagadta, hogy a bajnoki címvédő képviselői az Old Traffordon tárgyaljanak a játékossal, és csak akkor hajlandóak ismét elgondolkodni Costa manchesteri jövőjéről, ha a Vörös Ördögök 24 millió eurót ajánlanak érte, azaz kivásárolják szerződéséből.

Az angol sztárcsapatnak nem nyerte el tetszését a követelés, ami a Bayern Münchent hozhatja helyzetbe. A bajorok ha ennyiben nem is, de hasonló nagyságrendű összegben kiegyeznének a Grémióval.

A középpályás ügynöke is megerősítette a bőrnadrágosok érdeklődését, és elmondta, nem érték váratlanul a Bayern szándékai. A müncheniek korábban egy utánpótlástornán már kiszúrták maguknak Costát, akinek produkciója meggyőző erővel hatott rájuk.

Angol sajtóértesülések szerint az Arsenalnál is szívesen látnák a 18 éves tehetséget, de anyagiakban aligha tudja felvenni a versenyt vetélytársaival.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu