KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DOUGLAS_COSTA"
Nápolyba vinnék a donecki varázslót 2011. április 13. 19:27 Olasz lapértesülések szerint a Serie A aranyérméért harcoló SSC Napoliban köthet ki az ukrán bajnok Sahtar Doneck brazil labdaművésze, Douglas Costa.
 
BL-negyeddöntős brazilt venne az MU 2011. március 20. 10:54 Másfél évvel a sikertelen kísérlet után a Manchester United ismét kivetette hálóját a brazil futball egyik legígéretesebb középpályására, az „új Ronaldinho”-nak tartott donecki futballistára.
 
Elkelt a brazil szupertehetség! 2010. január 7. 14:16 Számos sztárcsapat csábította, végül a Sahtar Donyeck ajánlatát fogadta el a brazil szupertehetségnek kikiáltott Douglas Costa. A Grémio támadó középpályás a hírek szerint 12 millió eurójába került az ukrán klubnak.
 
A Bayern megfricskázhatja az MU-t 2009. június 30. 10:12 Megfeneklettek a tárgyalások a Manchester United és a Grémio között a hatalmas tehetségnek tartott Douglas Costa klubcseréjének ügyében, ami a Bayern München malmára hajthatja a vizet. Az MU ugyanis nem hajlandó kifizetni a brazil klub által követelt 24 millió eurót, ám a bajorok nem zárkóznak el attól, hogy ilyen nagyságrendű összeget ajánljanak a támadó középpályásért.
 
A brazil üstököst nem tesztelheti az MU 2009. június 25. 12:50 A Gremio nem engedélyezte, hogy a Manchester United három héten át tesztelje a 18 éves Douglas Costát. Pedig a sikeres „vizsgáztatás” után az angol klub szívesen fizetne 18 millió fontot a tehetséges labdarúgóért.
 
MU: Brazíliából jöhet C. Ronaldo örököse 2009. június 22. 16:45 VIDEÓVAL! Megtalálta a Manchester United a Real Madridhoz távozó Cristiano Ronaldo utódját: az angol klub már tárgyal a brazil U20-as labdarúgó-válogatott sztárjáról, Douglas Costáról. Erről a fiatalember ügynöke, Cesar Bottega nyilatkozott
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu