A brazil üstököst nem tesztelheti az MU

Szerző: shLétrehozva: 2009. június 25. 12:50
A Gremio nem engedélyezte, hogy a Manchester United három héten át tesztelje a 18 éves Douglas Costát. Pedig a sikeres „vizsgáztatás” után az angol klub szívesen fizetne 18 millió fontot a tehetséges labdarúgóért.


Sir Alex Ferguson vezetőedző szerint a fiatal középpályás pótolhatná a Real Madridhoz távozó Cristiano Ronaldót a „vörös ördögöknél”. Ám mielőtt nagyobb összeget szánna az új Ronaldinhóként emlegetett futballistára, egy 20 napos próbának szeretné alávetni.
 
A mindössze 18 éves játékostól 18 millió fontért válna meg jelenlegi csapata, a brazil Gremio. A Premier League idei bajnoka szívesen áldozna ekkora összeget a vérfrissítést jelentő szabadrúgás-specialistára, hisz minden képessége meg van, hogy további sikerekhez vezesse az együttest.
 
Ferguson azonban biztosan meg akar győződni, ér-e ennyit a játékos tehetsége. Egy húsz napos próbán szeretné közelebbről megfigyelni a játékost. A Gremio elnöke, Duda Kroeff azonban egyértelműen visszautasította a MU kérését. Szerinte Douglas túl van azon a szinten, ahol ilyennek kellene alá vetnie magát, képességei már bizonyítást nyertek.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu