A Barca leszáll Villáról, viszi Maxwellt

Szerző: shLétrehozva: 2009. július 15. 20:42
Joan Laportának, az FC Barcelona elnökének legfrissebb nyilatkozata alapján nyugodt szívvel kijelenthetjük, a katalán klub lemondott David Villáról, a Valencia világklasszis spanyol csatáráról.


"Persze, hogy nekünk is frissíteni kell a keretünket, de nem minden áron. Csak ésszerű feltételek mellett szerződtetünk játékosokat" - árulta el Laporta.

"Nem mondok újdonságot azzal, hogy David Villa érdekel minket. Nagyon is. De nem fizetünk ki érte irreális összegeket.

Valószínűleg más alternatívák után kell néznünk, olyan, hasonló kaliberű futballistákat kell keresnünk, akiket reális áron megszerezhetünk"

Nos, egy ilyet máris talált a Barca, megvan a klub első nyári igazolása!

Igaz, nem a csatárposztra, hanem a balhátvéd pozícióba. Maxwell Andrade, az Inter remek balbekkje több mint négy millió euróért, öt évre lesz a gránátvörös-kékeké.

A katalán Sport napilap internetes oldala már délelőtt cikkezett a bejelentésről, bár akkor még az a hír járta, Luis Filipe, Maxwell, és André Santos közül kerül ki az első szerzemény Abidal helyére.

Kész tényként közölhetjük azt is, hogy a Palmeiras gólkirály csatára, Keirrison is a Barcáé, de az egylet hivatalosan még mindig nem erősítette meg a hírt.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu