KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DAVID VILLA"
Villa a New York Cityben folytatja! 2014. május 29. 15:26 David Villa az Egyesült Államokban, az MLS-ben folytatja pályafutását. Az Atlético spanyol válogatott sztárja hároméves szerződésben állapodott meg az újonnan létrejött - a Manchester City résztulajdonában álló - New York City FC-vel.
 
Villa: a Barca ellen is lesz gólöröm 2013. augusztus 20. 14:35 David Villa, a nyáron potom összegért az Atlético Madrid csapatába igazolt csatár elmondta, hogy egykori klubja, a Barcelona ellen is ünnepelni fog, ha gólt szerez. Mint mondta, korábban is volt már olyan, hogy régi csapattársakkal ellenfélként találkozott a pályán, ezért tudja kezelni a helyzetet.
 
Villa: bemutatkozás bombagóllal 2013. augusztus 11. 17:46 Nem akárhogy, bombagóllal debütált David Villa, az Atlético Madrid világ- és Európa-bajnok csatára a Las Palmas elleni, hétvégi felkészülési mérkőzésen (2-0). A Barcától érkezett spanyol válogatott ász jobb lába az első félidő végén sült el, a véghajrában a Villát váltó Cristian Rodríguez is betalált a Kanári-szigeteken. Egy hét múlva a Sevilla otthonában kezdi meg bajnoki szereplését Diego Simeone együttese.
 
Hoppá! Arsenal-ajánlat Villáért! 2013. január 4. 20:40 Több, megbízható forrás szerint is 16 millió eurós ajánlatot tett az Arsenal pénteken a Barcelona spanyol válogatott csatáráért, David Villáért. Amennyiben nem járna sikerrel, abban az esetben hasonló összegért elhozná az Atlético Madridtól Adriánt, akit hazájában sokan az "új Villának" tartanak.
 
A Roma bejelentkezhet David Villáért 2012. október 5. 20:59 A zuhanyhíradó szerint David Villa elhagyná a Barcelonát a télen, ha addig nem sikerült kiharcolnia, hogy stabil kezdő legyen Tito Vilanovánál. A Roma szimatot fogott, és félretett 25 millió eurót.
 
Eb: Puyol után Villa is lemaradhat! 2012. május 8. 16:49 Vicente del Bosque, spanyol szövetségi kapitány csak május 27-én hozza nyilvánosságra a címvédő keretének névsorát. A Cadena Ser rádiónak adott, legfrissebb interjújában elmondottak alapján David Villának nincs sok esélye arra, hogy utazhasson.
 
David Villa felépülhet az Eb-re 2012. április 13. 09:06 Jól halad David Villa felépülése, a Barcelona spanyol válogatott csatára azt mondta: mindenképpen szeretne ott lenni a nyári labdarúgó Európa-bajnokságon.
 
Mégis ott lehet az Eb-n David Villa? 2011. december 19. 21:46 Hétfőn megműtötték David Villa eltört bal lábát, miután a doktorok optimistán vélekednek. Néhány nappal ezelőtt még arról pletykáltak Spanyolországban, hogy a Barcelona futballistája szinte biztosan kihagyja a jövő nyári Európa-bajnokságot, mostanra azonban változott a helyzet.
 
Szombaton műthetik Villát 2011. december 16. 12:11 A legfrissebb hírek szerint szombaton műtik meg a lábtörést szenvedett David Villát. Azt az FC Barcelona csütörtökön erősítette meg, hogy a csatár legalább öt hónapra kidőlt. Ez akár azt is jelentheti, hogy a júniusi Európa-bajnokságon nem láthatjuk a kiváló spanyol csatárt.
 
Lőttek David Villa Eb-jének?! 2011. december 15. 21:49 A Barcelona hivatalosan is megerősítette, hogy David Villa minimum öt hónapra kidőlt. Ez akár azt is jelentheti, hogy a júniusi Európa-bajnokságon nem láthatjuk a kiváló spanyol csatárt.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu