Villa: a Barca ellen is lesz gólöröm

Szerző: SHLétrehozva: 2013. augusztus 20. 14:35
David Villa, a nyáron potom összegért az Atlético Madrid csapatába igazolt csatár elmondta, hogy egykori klubja, a Barcelona ellen is ünnepelni fog, ha gólt szerez. Mint mondta, korábban is volt már olyan, hogy régi csapattársakkal ellenfélként találkozott a pályán, ezért tudja kezelni a helyzetet.


 

David Villa nyáron hagyta el a Barcelona csapatát, és igazolt a Király Kupa-győztes Atlético Madridhoz. Bár volt külföldi ajánlata is, bevallása szerint azért maradt a La Ligában, hogy jobban Vicente del Bosque szövetségi kapitány szemei előtt maradjon. Ugyanis a 31 éves csatár mindenképpen szeretne részt venni a jövő évi világbajnokságon.

Szerdán volt csapata ellen fog játszani a Spanyol Szuperkupán, de mint mondja, nincsenek aggályai, semmi sem fogja vissza, és ha gólt szerez, ugyanúgy ünnepel majd, mint egykor a katalán csapatban. "Nem ez az első eset, hogy korábbi csapattársaimmal és barátaimmal találkozom a pályán" - mondta Villa.

"Nagyon jó cimboráim vannak a Barcában is, de ha elkezdődik a meccs, ugyanolyan lesz számomra, mint az összes eddigi. Hogy fogok-e ünepelni, ha gólt szerzek? Mindig ünepelni szoktam, bárki is az ellenfél. Talán nem leszek annyira szenvedélyes, de nem is maradok mozdulatlan. Mindenestere nem hibázhatunk."

"Augusztusban rengeteget jelentett a csapatnak, hog a játékosok magasba emelhették a Király Kupát. Jól kell védekeznünk, és megpróbálni tartani a labdát, mert így lehet megsebezni őket. A Vicente Calderónban előnyt kell szereznünk, de mindkét meccsen jól kell játszanunk, mert csak így nyerhetjük meg a párbajt. Az Atlético nagyon erős, különösen a hajrában."

Címkék: David Villa
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu