A Roma bejelentkezhet David Villáért

Szerző: SHLétrehozva: 2012. október 5. 20:59
A zuhanyhíradó szerint David Villa elhagyná a Barcelonát a télen, ha addig nem sikerült kiharcolnia, hogy stabil kezdő legyen Tito Vilanovánál. A Roma szimatot fogott, és félretett 25 millió eurót.


Súlyos sérülése után nem sikerült kivívnia vezetőedzője bizalmát a világ- és Európa-bajnok csatárnak, hét meccs alatt csak egyszer volt kezdő.

Ez bizony aggaszthatja, akárcsak az, hogy a városi legendák szerint Leo Messi nem ragaszkodna mindenáron a maradásához, nem számítanak puszipajtásoknak a Barcánál.

Messi köré felnőtt egy új generáció, amelyet Pedro, Alexis, Tello, és Cuenca képvisel, s nagy kérdés, hogy Villa megtalálja-e a helyét, vagy esetleg elveszti a türelmét...

Ha váltana, akkor külföldre váltana az ász, a feltörekvő Roma ideális állomáshely lehetne.

A két klub egészen véletlenül egy másik csatár ügyében is kapcsolatban áll egymással, a Barcának ugyanis visszavásárlási opciója van Bojan Krkicre. Ezt nagyon valószínű, hogy érvényesítik is (ha a Roma is így akarja, márpedig szinte biztosan így akarja). Ha valóban lesz Villa-ügy, akkor a két üzletet akár össze is kapcsolhatnák (a Romának elég lenne egy 15 millió körüli összeget letennie az asztalra).

TEGYÜK TISZTÁBA: KRKIC-FORGATÓKÖNYVEK
1. A Barca jövőre visszafizeti Krkic tavaly kapott vételárát a Romának (13 millió euró, kötelező visszavásárlási opció), és megtartja Krkicet.
2. A Barca kifizeti a 13 milliót a Romának (kötelező visszavásárlási opció), majd eladja a Milannak (az idén augusztusban kötött kölcsönszerződés záradékában szereplő összegért)
3. A Roma megtorpedózza a 2013-as visszavásárlási opciót, ehhez 28 milliót eurót kellene kifizetnie a jövő nyáron a korábbi 12 után a Barcának. A Milan ebben az esetben nem léphetne semmit.
Címkék: David Villa
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu