Szexi celebbel házasodott a Lakers-sztár

Szerző: shLétrehozva: 2009. szeptember 28. 19:49
Bazi nagy Los Angeles-i lagzit tartottak vasárnap este, amelynek keretében az NBA-bajnok Lamar Odom és szupermodell barátnője, Khloe Kardashian. A tanú a világ egyik legkiválóbb kosárlabdázója, a lakerses csapattárs, Kobe Bryant volt.


Hatalmas lehet a szerelem, ha valaki egy hónapnyi ismerettség után kimondja a boldogító igent. Lamar Odom, a Lakers bedobója ezt tette - lelke rajta - a kis Kardashian-lánnyal. A hölgy azóta már elhunyt édesapja egyébként OJ Simpson ügyvédje volt a korábbi amerikai-futball- és filmsztár gyilkossági perében.

Odom csak ránéz feleségére és már nem bír magával  

A 29 éves sportoló talán jobban meggondolhatta volna, mit tesz, hiszen „szeme fénye” első lépésként 300 ezer dollárt kasszírozott azzal, hogy eladta az esküvői képeket. Természetesen ezen csak ő és ügynöke osztozott - Lamar lemaradt.

A Beverly Hillsen megtartott összejövetelen Kobe Bryant mellett ott volt Luke Walton, Szasa Vujacsics és Phil Jackson vezetőedző is. Odom amúgy idén nyáron újabb négy évre kötelezte el magát a nagyobbik Los Angeles-i klubhoz, miután az egyesület megünnepelte 15. bajnoki aranyát.

Jájj, de édes!  
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu