KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "KOSÁRLABDA, FÉRFIAK"
Nyert a Szeged 2011. november 20. 20:19 A férfi kosárlabda NB I vasárnapi mérkőzésén némi meglepetésre szegedi győzelem született - a Kecskemét második vereségét szenvedte el.
 
Elvesztette szüzességét a Körmend 2011. november 12. 22:19 A szinte végig vezető vendég Körmend végül kikapott az Albacomp vendégeként a férfi kosárlabda NB I szombati játéknapján, ezzel elszenvedte első vereségét a bajnokságban, de még mindig vezeti a tabellát. A körmendiek az utolsó negyedben mindössze nyolc pontot dobtak.
 
Megvan az első pécsi siker - kiütéssel 2011. november 12. 21:36 A férfi kosárlabda NB I szombati játéknapján majdnem kétszer annyit dobva aratott fölényes győzelmet a Pécs a Nyíregyháza ellen. A mecsekaljaiak első győzelmüket aratták és feljöttek a 11. helyre a 14 csapatos bajnokságban.
 
NBA: tovább csúszik a „rajt” 2011. október 29. 12:05 A novemberi idénykezdetből már semmi sem lesz az NBA-ben: újabb két hét programját törölve a jövő hónapban egyetlen alapszakaszmeccset sem rendeznek meg az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban.
 
A Szuperkupa is a Szolnoké 2011. szeptember 28. 21:06 A székesfehérváriak újfent elcsúsztak az olajfolton... Az Albacomp férfi kosárlabdacsapata, ahogy a bajnoki és a Magyar Kupa-döntőben, úgy a szerdán rendezett Szuperkupa-fináléban is kénytelen volt fejet hajtani a Szolnok előtt. A Tisza-partiak szoros első félidő után, a harmadik negyedben egy 7-0-ás rohammal léptek a győzelem útjára - és már le sem tértek róla. Végül tíz ponttal győztek.
 
Szívrohama volt az NBA-ikonnak 2011. szeptember 28. 11:09 A kaunasi kórház intenzív osztályán ápolják a litván kosárlabda legendáját, Arvodis Savodist, aki kedden este szívrohamot kapott.
 
Multimillió dolláros ajánlat Bryantnek 2011. szeptember 23. 14:46 Korábban csak három mérkőzésre szóló ajánlatot kapott Bolognából az ötszörös NBA-bajnok Kobe Bryant, de a legfrissebb hírek már egy éves tervezetről szólnak.
 
Olaszországba igazolhat Kobe Bryant 2011. szeptember 22. 15:11 Szakmailag is hasznos lenne, de valószínűleg inkább reklámjellege van annak a szerződési ajánlatnak, amelyet Kobe Bryant kapott az olasz kosárlabda-bajnokságból. Az NBA szupersztárja a Bolognában szerepelne, 800 ezer dollár kereshetne tisztán.
 
Amerikai centert igazolt a Sopron 2011. szeptember 6. 12:20 A Sopron férfi kosárlabdacsapatának új szerzeménye, az amerikai Wayne Chism a Tenessee egyetemen végzett, és korábban az észak-amerikai profiligában (NBA) érdekelt New Jersey Nets és Sacramento Kings is meghívta az edzőtáborába.
 
Gyilkossággal vádolt kosaras botrányhős 2011. augusztus 27. 11:28 Tovább bővülhet az NBA-ből fegyveres fenyegetés miatt kitiltott Javaris Crittenton bűnlajstroma, de most a lehető legsúlyosabb cselekménnyel, emberöléssel vádolják. A Wasgington Wizards korábbi kosarasa egy fiatal nő haláláért lehet felelős.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu