Otthon nyert a Szolnok és a Pécs

Szerző: shLétrehozva: 2009. január 22. 20:20
Hazai pályán aratott sikert a Pécs és a Szolnok férfi kosárlabdacsapata az NB I csütörtöki játéknapján. A PVSK huszonegy ponttal győzte le a Zalaegerszeget, míg az Olaj tizenkettővel bizonyult jobbnak a Sopronnál.



Csupán másfél negyedet bírt a ZTE Pécsen, hiszen tízpercnyi játék után a zalaegerszegiek még három ponttal vezettek, és Louis Hinnant pontjainak köszönhetően a tizenharmadik percben ez a rés tizenegyre nőtt. Ezután azonban beindult a pécsi henger, és egy 10-0-s futással máris újra nyílt lett a meccs.

A hazaiak lendülete ezután sem hagyott alább, hiszen a nagyszünetre már kilenc ponttal a pécsiek vezettek. A folytatásban sem tudott megújulni a zalaegerszegi gárda, hiszen a Pécs védekezésben és támadásban is kiemelkedőt nyújtott, aminek az lett a vége, hogy huszinegy ponttal 84-63-ra nyertek is.

A Szolnok harmadik negyedben Ross Ronnie és Harazin Tamás vezetésével döntötte el a Sopron elleni meccset, hiszen ezt a felvonást a hazaiak nyolccal nyerték és tizennégy pontos előnnyel kezdhették az utolsó tíz percet.

A hajrában jól tartotta előnyét az Olaj, így nem okozott meglepetést, hogy tizenkét pontos sikert aratott a végén (82-70).
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu