KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "PVSK"
Döntős az egy ponttal diadalmaskodó Pécs 2009. május 22. 21:23 Bejutott a Pécs a férfi kosárlabda-bajnokság döntőjébe, miután egy ponttal, 72-71-re legyűrte a Zalakerámiát a negyedik mérkőzésen. A 3-1-es összesítéssel finalista baranyaiak az Atomerőművel mérkőznek meg a bajnoki címért.
 
Otthon nyert a Szolnok és a Pécs 2009. január 22. 20:20 Hazai pályán aratott sikert a Pécs és a Szolnok férfi kosárlabdacsapata az NB I csütörtöki játéknapján. A PVSK huszonegy ponttal győzte le a Zalaegerszeget, míg az Olaj tizenkettővel bizonyult jobbnak a Sopronnál.
 
Kosárlabda, Mirza Delibasic emlékverseny: pécsi negyedik hely 2008. szeptember 29. 20:47 Két mérkőzésen két vereséget szenvedett a PVSK-Panthers férfi kosárlabdacsapata Bosznia-Hercegovina fővárosában, Szarajevóban. A Mirza Delibasic emlékére rendezett négyes tornán az ULEB kupában induló neves ellenfelekkel vették fel a versenyt a pécsiek. A tornát a hazai pályán szereplő Bosna együttese nyerte.
 
Kosárlabda: a bosnyák fővárosba utazott a pécsi férficsapat 2008. szeptember 25. 18:25 Bosznia-Hercegovina fővárosába, Szarajevóba utazott a PVSK-Panthers NB I-es férfi kosárlabdacsapata, egy felkészülési négyes tornára. A Sztojan Ivkovics vezette alakulat olyan ellenfelekkel küzd a magyar bajnoki rajt előtt, amely csapatok a nemzetközi porondra készülnek ősszel, tehát a színvonal garantált.
 
A fiatal Kaposvári KK legyőzte a Pécset 2008. szeptember 21. 07:05 Előkészületi mérkőzésen győzte le a Kaposvári KK a PVSK-Panthers együttesét a somogyi megyeszékhelyen. A férfi kosárlabda-bajnokság rajtja előtt egy hónappal mindkét csapat szakvezetői és szurkolói is felmérhették, hol tartanak csapatuk a felkészülésben. A somogyiak 78-65 arányban bizonyultak jobbnak.
 
Közös útra lépnek a pécsi labdarúgók 2008. szeptember 16. 13:57 Együttműködési megállapodást kötött a Pécsi MFC NB II-es labdarúgócsapata a Pécsi VSK-val az utánpótlás-nevelés összehangolása érdekében. Az anyagi háttér biztosítása mellett a létesítményi feltételek megteremtése is az alapvető célkitűzések közé tartozik.
 
Felkészülési mérkőzés: Lovrencsics döntött a városi rangadón 2008. július 26. 13:14 Bár az elején még nem lehetett tudni, de túlságosan is hamar eldőlt a felkészülési labdarúgó-mérkőzés. Az NB II-es PMFC-Pécs Plaza 1-0-ra legyőzte az NB III-as Pécsi VSK-t a szombaton 11 órakor kezdődött összecsapáson.
 
Ezüstérmesek lettek a pécsiek a terepen 2008. május 13. 18:23 Összetettben a második helyen végzett a Pécsi VSK tájékozódási futó csapata Ausztriában, az Alpok-Adria versenysorozat legutóbbi állomásán. A Graz környékén lebonyolított versenyt 15. alkalommal rendezték meg, 18 európai régió futói vettek benne részt.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu