Kosárlabda, Göcsej Kupa: új játékosait próbálta ki a ZTE és a BSE

Szerző: shLétrehozva: 2008. szeptember 26. 09:51
Körmendi győzelem a férfiaknál, BSE-siker a nőknél. Legalábbis a Göcsej Kupa nemzetközi kosárlabdatorna első napjának végén, amelyet a zalai megyeszékhelyen rendeznek.


Pontosabban úgy illik fogalmazni, hogy Körmenden is, hiszen a férfimezőny B csoportjában a Polaroid Lami-Véd Körmend - ezen az egy mérkőzésen - otthonában fogadhatta a romániai Marosvásárhely együttesét és nyert ellene 102-80-ra.

 

A hölgyeknél az alaposan átalakult Zala Volán ZTE a szintén nagy vérfrissítésen átesett BSE-vel játszott, s a fővárosiak nyertek 60-58-ra.

 

Az egerszegieknél bemutatkozott a Nagykanizsáról egy évre kölcsönvett - négyes poszton is bevethető - Varga Zsófia, aki végül hat pontot ért el a sárga-kékeknél.

 

Az elmúlt idény harmadik legjobb pontátlagával záró Varga az előttünk álló szezonban visszajátszhat majd az anyagi nehézségek miatt az NB I A-csoportját már nem vállaló, így másodosztályú Kanizsai Vadmacskákhoz.

 

S ha már Kanizsa szóbakerült, érdemes megjegyezni, hogy a BSE oldalán a legeredményesebb kosárlabdázó a tíz pontot szerző Allyson Hardy volt, aki 2006-ban február és április között a dél-zalaiaknál játszott, majd Franciaországba szerződött.

 

Az amerikai Hardy idén nyáron tehát visszatért Magyarországra csakúgy, mint a macedón Monika Gavriloska a Zala Volánhoz, hiszen ő korábban már volt az egerszegiek légiósa.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu