Halott az NBA őszi álomüzlete

Szerző: shLétrehozva: 2010. október 1. 10:00
Bár egy héttel ezelőtt arról értesült az ESPN csatorna, hogy Carmelo Anthony megegyezett az amerikai profi kosárlabdaliga tavalyi sereghajtójával, a New Jersey Netsszel, a tárgyalások a friss hírek szerint zátonyra futottak.


Az AP hírügynökségnek egy bennfentes árulta el, hogy a korábban emlegetett négy együttest érintő csereüzlet nem valósul meg, ugyanakkor arról sem hallani, hogy az NBA egyik legjobb bedobója elfogadná a Denver Nuggets szerződéshosszabbítási ajánlatát.

Így a legvalószínűbb forgatókönyv az, hogy Anthony az idei szezont jelenlegi klubjánál tölti, a nyáron pedig szerződése lejártát követően új együttes után néz. Az olimpiai bajnok korábban elmondta, legszívesebben a Chicago Bulls vagy a New York Knicks gárdájában folytatná pályafutását.

Jelenleg Michael Jordan korábbi egyesülete tűnik a jobb választásnak, ahol a frissen igazolt Carlos Boozerrel és a két szupertehetséggel, Joakim Noah-val illetve Derrick Rose-zal bajnokesélyes négyest alkotna.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
A sereghajtóhoz igazol az NBA-sztár?!
Egy váratlan, négy csapatot érintő szuperüzletről egyezhetnek meg a hétvégén, melynek keretében az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság egyik legponterősebb játékosa, Carmelo Anthony a Denver Nuggetstól az előző szezont...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Sztárigazolásról pletykálnak az NBA-ben
Könnyen lehet csapatot vált az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság egyik legponterősebb játékosa, Carmelo Anthony, aki a Yahoo! Sports értesülései szerint kész elhagyni a Denver Nuggets csapatát....
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu