KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "NEW JERSEY NETS"
A Nets nyerte a New York-i derbit 2012. február 21. 13:09 Némi meglepetésre a városi rivális New Jersey Nets állta útját a fiatal üdvöskével, az ezúttal 21 pontot szórt Jeremy Linnel vágtató New York Knickset az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban. A látogatóban Deron Williams 38 pontig jutott. A Dallas a Bostont verte, Dirk Nowitzki 26 pontjával az NBA történetének húsz legjobb pontszerzője közé lépett.
 
Brooklyn Nets az NBA-csapat új neve 2011. szeptember 26. 21:38 Új arénához új csapatnév dukál, a 2012/13-as szezontól Brooklyn Netsnek hívják az eddig New Jersey Nets néven futó NBA-csapatot - jelentették be hétfőn.
 
Háromszori ráadás a londoni NBA-gálán 2011. március 6. 10:05 Elképesztő izgalmakat hozott az NBA első alapszakaszbeli kirándulása Európában, a szombati második londoni mérkőzés háromszori hosszabbítás után dőlt, 137-136 győzött a New Jersey Nets a Toronto Raptors ellen. A nyertes csapat vezére a 21 pontig és 18 gólpasszig jutott, frissen igazolt All Star, Deron Williams volt, de mellette hárman jutottak 30 pont fölé. Mivel mindkét fél borzasztó mérleggel áll, nincs esélyük a rájátszásba jutásra.
 
Megkötötték az év üzletét az NBA-ben! 2011. február 22. 09:08 Hétfőn az All Star-gála miatt nem rendeztek mérkőzést az alapszakaszban, ettől függetlenül bőven van miről beszélni az NBA-ben, hiszen lezárultak a nyár óta folyó találgatások, létrejött az év üzlete, Carmelo Anthony a New York Knicksben folytatja. A Denver Nuggets csapatával megkötött egyezség keretében kilenc játékos és egyéb értékek cseréltek klubot. Nézzük, mit kell tudni a négyszeres All Star-erőcsatár csapatváltásáról!
 
NBA: februárban létrejöhet az év üzlete 2011. február 18. 13:27 Bár néhány hete feladta a küzdelmet Carmelo Anthonyért a New Jersey Nets, az ESPN friss értesülései szerint az NBA keleti főcsoportjában gyengélkedő együttes ismét nekiveselkedik az üzletnek, amelynél nagyobb az idén aligha köttetthet.
 
Halott az NBA őszi álomüzlete 2010. október 1. 10:00 Bár egy héttel ezelőtt arról értesült az ESPN csatorna, hogy Carmelo Anthony megegyezett az amerikai profi kosárlabdaliga tavalyi sereghajtójával, a New Jersey Netsszel, a tárgyalások a friss hírek szerint zátonyra futottak.
 
Londonba hozzák az NBA-t 2010. augusztus 9. 18:55 A NBA történetében először az észak-amerikai kontinensen kívül, Londonban rendeznek alapszakasz-mérkőzést. Március 4-5-én két találkozót vív egymással az előző szezonban a leggyengébb mérleggel záró New Jersey Nets és a rájátszásról szintén lemaradt, legnagyobb sztárját, Chris Bosht egy hónappal ezelőtt elvesztő Toronto Raptors.
 
Dávid Góliátot vert az NBA-ben 2010. február 28. 12:26 Abszolút váratlan győzelmet aratott az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság történetének leggyengébb csapata címére pályázó a New Jersey, amely szombaton a Keleti-főcsoport harmadik helyén álló Bostont győzte le, ráadásul idegenben. Az NBA sereghajtója 58. meccsén mindössze 6. győzelmét aratta.
 
Rossz kosárba dobott az NBA-sztár -videó 2009. november 23. 11:03 A marha! Poénkodott egyet Nate Robinson a New Jersey elleni észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA). A New York Knicks kiválósága az első negyed utolsó másodpercében hajította saját kosara felé a labdát, amely élettelenül hullott a hálóba - egy pillanatra még a Nets-szurkolók ereiben is meghűlt a vér, senki nem értette a rossz viccet. A kispadnál sem értékelték a megmozdulást, Mike D'Antoni edző mérgesen magyarázta el játékosának, merre is van pontosan az ellenfél kosara. A találat már időn túl született - ez volt a szerencséje Robinsonnak: a Knicks azért 98-91-re megnyerte idegenbeli meccsét.
 
Sikert ért a lehetetlen félpályás kosár 2009. február 24. 21:03 VIDEÓVAL. Devin Harris hihetetlen, az ellenfél fogásában félpályáról eleresztett, a „dudaszót legyőző" dobásával aratott győzelmet a New Jersey Nets a Philadelphia 76ers ellen az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA) hétfőn. A vendégeken igazi átok ül, hiszen ebben az idényben már hatodszor szenvedtek vereséget úgy, hogy néhány másodperccel a vége előtt még a vezetést birtokolták.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu