Sztárigazolásról pletykálnak az NBA-ben

Szerző: shLétrehozva: 2010. szeptember 9. 13:08
Könnyen lehet csapatot vált az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság egyik legponterősebb játékosa, Carmelo Anthony, aki a Yahoo! Sports értesülései szerint kész elhagyni a Denver Nuggets csapatát.


A LeBron Jameshez hasonlóan 2003-ban az NBA-ba érkező támadóval hónapok óta szerződést szeretne hosszabbítani a coloradói együttes, de Melo egyelőre kivár.

Az amerikai portál szerint az olimpiai bajnok váltana, a legnagyobb esélyesnek pedig két keleti alakulat, a Carlos Boozerrel, Joakim Noah-val, Derick Rose-zal felálló Chicago Bulls, vagy a A'mare Stoudemire-t nyáron megvásárló New York Knicks lehet, amellyel a sztárirányítót, Chris Pault is szóba hozták.

A két esélyes jelölt mellett a New Jersey Nets, a Los Angeles Clippers és a Houston Rockets neve is felmerült, mint az eddigi karrierje során 24.7 pontot, 6.2 lepattanót és 3.1 gólpasszt átlagoló Anthony lehetséges célállomása.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Döbbenet: összeállt az NBA Real Madridja
VIDEÓK! Magyar idő szerint péntek hajnalban meghozta az NBA történetének talán legjobban várt döntését LeBron James, aki hét sikertelen évet követően élő televíziós adásban úgy határozott, a Cleveland Cavaliersből a Miami...
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: carmelo_anthony
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu