A sereghajtóhoz igazol az NBA-sztár?!

Szerző: shLétrehozva: 2010. szeptember 25. 11:57
Egy váratlan, négy csapatot érintő szuperüzletről egyezhetnek meg a hétvégén, melynek keretében az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság egyik legponterősebb játékosa, Carmelo Anthony a Denver Nuggetstól az előző szezont sereghajtóként záró New Jersey Netshez (12 győzelem mellett 70(!) vereség tavaly) kerülhet. Az ESPN értesülései szerint a keleti együttes és az amerikai klasszis megegyezett, csak a Denveren múlik a szenzációs klubcsere.


Miután nyilvánvalóvá vált, Anthony (karrierátlag: 24.7 pont, 6.2 lepattanó és 3.1 assziszt) nem szeretné aláírni a hároméves, 65 millió dolláros szerződéshosszabbítását jelenlegi egyesületével, megindultak a pletykák, hova távozhat a 2003-ban draftolt olimpiai bajnok.

Eddig úgy tűnt, a Chicago Bulls és a New York Knicks között dől el a csata, ám pénteken kiderült, a botrányos szezont produkáló Nets lehet a nevető harmadik, amely lényegében megegyezett a 26 esztendős klasszissal. A várhatóan még a hétvégén véglegesítendő csereüzlet meglehetősen bonyolult és négy NBA-csapatot érint. 

Anthony tehát New Jerseyhez kerülne, cserébe a Denver megkapná Derrick Favorst (a júniusi játékosbörze harmadik választottját), Andrej Kirilenkót a Utah Jazztől és két későbbi első körös draft-jogot. A Nets irányítóját, Devin Harrist a Charlotte Bobcatsnek passzolná el, amely Boris Diaw-t küldené a Utah Jazzhez.

Ezzel a Nets egy igazi sztárra csapna le, a Charlotte egy jónevű tehetséges irányítóval gazdagodna, míg a Utah megszabadulna Kirilenko borsos 17,8 millió dolláros éves fizetésétől és Diaw 9 milliós gázsijával beférne a 70,3 millió dolláros luxuadólimit alá.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Sztárigazolásról pletykálnak az NBA-ben
Könnyen lehet csapatot vált az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság egyik legponterősebb játékosa, Carmelo Anthony, aki a Yahoo! Sports értesülései szerint kész elhagyni a Denver Nuggets csapatát....
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Döbbenet: összeállt az NBA Real Madridja
VIDEÓK! Magyar idő szerint péntek hajnalban meghozta az NBA történetének talán legjobban várt döntését LeBron James, aki hét sikertelen évet követően élő televíziós adásban úgy határozott, a Cleveland Cavaliersből a Miami...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu