Folytatná sikersorozatát a ZTE

Szerző: shLétrehozva: 2010. május 18. 19:22
Az alapszakasz két legjobbja, a kupagyőztes Zalaegerszeg és a címvédő Atomerőmű méri össze erejét a férfi kosárlabda-bajnokság fináléjában, amelynek első mérkőzésére szerda este kerül sor a zalai megyeszékhelyen. A kék-fehérek válogatott bedobója, Kámán Tamás megpróbálta levenni a terhet társai válláról.


Mindkét félnek van honnan erőt merítenie: a Zalaegerszeg a kupagyőzelem után - egy hónapja fölényesen nyerte meg a Magyar Kupát a Falco ellen - duplázni szeretne. A címvédő paksi kosarasok sem kis tettet hajtottak végre: 0-2-ről álltak fel az elődöntőben a Körmenddel szemben, és fordítottak végül 3-2-re. A ZTE 3-0-al lépett túl az elődöntőben a Szolnokon, ráadásul az idén még nem kapott ki otthon.

A zalaiak kétnapos pihenő után gőzerővel készülnek az idei sikersorozat folytatására. A csapat rutinos játékosa, Kámán Tamás első bajnoki döntőjére készül a ZTE-vel, és óva int az elbizakodottságtól.

„Szerencsére sikerült elég jól kipihennünk magunkat. Erre szükség is volt, hiszen nagyon kemény meccsek várnak ránk az Atomerőmű ellen."

„A csapat többi tagjához hasonlóan, én is csak az első mérkőzésre koncentrálok és próbálok nem "rágörcsölni" a sorozatra; mintha csak egy átlagos bajnokira készülnénk a fiúkkal. Nem szeretnénk, ha agyon nyomna bennünket a teher." - nyilatkozta a játékos a bb1.hu szakportálnak.

A döntő párharc az egyik fél harmadik sikeréig tart. 

FÉRFI KOSÁRLABDA NB I, DÖNTŐ, 1. MÉRKŐZÉS:
Zalakerámia-ZTE KK-Atomerőmű SE csütörtök, 20:00

 

 


 

 

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu