KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "KOSARLABDA_NB1"
Nyert a Szeged 2011. november 20. 20:19 A férfi kosárlabda NB I vasárnapi mérkőzésén némi meglepetésre szegedi győzelem született - a Kecskemét második vereségét szenvedte el.
 
A soproni csajoknak nincs párjuk 2011. október 1. 20:56 A Győr Cegléden, míg a Sopron Pakson nyert biztosan a női kosárlabda NB I szombati játéknapján az 1. fordulóban.
 
Előre megjósolták az Olajrobbanást! 2011. május 20. 11:46 VIDEÓK! A férfi kosárszezon kezdete óta mindenki arról beszélt, a Szolnok annyira megerősödött, hogy nem lehet igazi vetélytársa az idén. És valóban, a Magyar Kupa után a bajnokságot is megnyerte az Olaj. A Tisza-parti hősök ráadásul 0-2-ről fordították meg az Albacomp elleni finálét – a miértekről, a hogyanokról és a magyar kosárlabda helyzetéről az ünnepeltekkel és a szomorkodókkal beszélgetett a SportHirado.hu.
 
Albacomp-előny az álomdöntőben 2011. május 7. 21:56 Hihetetlenül könnyed, csaknem húszpontos győzelmet aratott az Albacomp a férfi kosárlabda NB I döntőjének első, szolnoki összecsapásán. Az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharcban ezzel a fehérváriak kerültek előnybe. A hazaiak csupán az első félidőben tudtak partnerei lenni az ellenfélnek, a harmadik és a negyedik negyedet azonban alaposan elszúrták. A finálé második mérkőzését kedden, 19 órakor rendezik Székesfehérváron.
 
Fociban jobban megy a paksiaknak 2011. május 7. 21:45 A házigazda Atomerőmű hat ponttal kikapott a Körmendtől a férfi kosárlabda NB I harmadik helyéért zajló párharc első, szombati mérkőzésén. A második meccset szerdán rendezik Körmenden.
 
Hihetetlen feltámadás! Bajnok a Sopron! 2011. április 22. 21:21 Drámai mérkőzésen, hosszabbítás után 83-79-re győzött Pécsett a Sopron, ezzel meg is nyerte az idei női kosárlabda-bajnokságot. A győztesek bravúros teljesítménnyel, összesítésben 0-2-ről fordítva hetedjére hódították el a bajnoki serleget. A Pécs hatalmas esélyt szalasztott el, kétszer játszhatott hazai pályán az aranyért, de elmaradt a címvédés.
 
Zalaegerszegre került a bronzérem 2011. április 18. 20:26 Gyenge kezdést követően végül szoros győzelmet aratott a Zalaegerszeg női együttese a Szeged ellen a kosárlabda NB I bronzpárharcának mindent eldöntő összecsapásán. A zalaiak ezzel megszerezték a harmadik helyet a pontvadászatban, a győztesek legjobbja a 16 pontot dobott Danielle Page volt. A finálét a Pécs és a Sopron vívja, ott 2-1-re a mecsekiek vezetnek az egyik fél három sikeréig tartó sorozatában.
 
Őrült izgalmak a kosárnegyeddöntőben 2011. április 18. 20:00 A Kecskemét hazai pályán nagy csatában legyőzte a Körmendet, így egyenlített a férfi kosárlabda NB I hétfői negyeddöntőjében. Ugyanez sikerült a Szombathelynek az Albacomp ellen. A mindent eldöntő ötödik meccseket szerdán rendezik Körmenden, illetve Székesfehérváron.
 
A Sopron lelépte a Szegedet 2011. március 31. 21:01 A Sopron női kosárlabdacsapata magabiztos, 83-58-as győzelmet aratott a Szeged felett a női NB I elődöntőjében. Az egyik fél második győzelméig tartó párharcát ezzel a nyugat-magyarországiak vezetik. A Szeged egy hét alatt negyedik meccsét játszotta, sokat is utazott, ennek volt betudható a kupagyőztes fölényes diadala. A másik ágon a Pécs is 1-0-ra vezet, a mecsekiek a Zalaegerszeget verték meg az első meccsen korábban 93-54-re.
 
A soproni hölgykoszorú nyerte a rangadót 2011. március 6. 23:54 A harmadik negyedben mutatott ellenállhatatlan játékának köszönhetően az újra listavezető Sopron 16 pontos, 78-62-es győzelmet aratott a harmadik Győr ellen a női kosárlabda-bajnokság 25. fordulójában. A vasárnapi rangadó legeredményesebb játékosa a hazai légiósa, a 27 pontig jutott Amber Holt volt.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu