Beszólt Bryantnek Michael Jordan fia

Szerző: shLétrehozva: 2010. június 19. 21:05
Azt követően, hogy pénteken az NBA nagydöntőjének utolsó mérkőzésén 83-79-es győzelmet aratott, és ezzel története 16-dik bajnoki címét is megszerezte, a Los Angeles Lakers csapata hatalmas ünneplésbe kezdett. A legendás Michael Jordan fia azonban igyekezett lehűteni a kedélyeket, amikor csúnyán beszólt Kobe Bryantnek.


Kobenak már csak egy aranygyűrű hiányzik ahhoz, hogy beérje a hatszoros bajnok Jordant, aki a kosárlabda sokak szerint legnagyobb alakjaként fejezte be profi karrierjét. Ez a tény, no meg a játék iránti szeretete arra ösztönözheti a manapság hasonló jelzővel illetett Los Angeles-i ászt, hogy még néhány évig a legmagasabb szinten játsszon.

Marcus Jordan, a „Levegő Urának” kisebbik fia azonban úgy véli, hogy Bryant esetleges újabb bajnoki címével sem érheti utol édesapját: „Ő tényleg egy remek kosárlabdázó, de túlzásnak érzem az összehasonlítást. A hetedik mérkőzésen bebizonyosodott, hogy nincsenek egy szinten.” – írta internetes naplójában a 19 éves fiú.

A Larry O’Brien-trófea után, a Bill Russell-ről elnevezett MVP-serleget is a magasba emelő Kobe az ifjú titán szavaira egyelőre nem reagált, első nyilatkozatában azonban ő maga is beszólt valakinek. Nem tudott ugyanis szó nélkül elmenni amellett, hogy most már megelőzte korábbi csapattársát Shaquille O’Nealt, akinek a 2000-es évek elején szerzett három aranygyűrűjén kívül, „csak” a 2004-es Miamival aratott siker áll a neve mellett.

És ilyen, ha csajozik  

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Megvédte címét a Los Angeles Lakers!
VIDEÓ! Izgalmas, érzelemdús, harcos és szürreális. Ez mind-mind olyan jellemzők, amelyek igazak az NBA 2010-es bajnoki döntőjére. S bár tudtuk, hogy erre számíthatunk, még így is bőven értek minket meglepetések. Ennek a...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu