KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MICHAEL_JORDAN"
Kobe Bryant megelőzte Michael Jordant 2014. december 15. 21:54 Kobe Bryant, a Los Angeles Lakers szupersztárja megelőzte a legendás Michael Jordant az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) legjobb dobóinak listáján, és immár harmadik az örökrangsorban.
 
Jordannek nincsenek filléres gondjai 2012. március 1. 11:35 29 millió dollárért (6,38 milliárd forint) eladja a Chicago közelében lévő birtokát Michael Jordan, az NBA korábbi szupersztárja.
 
Mint Michael Jordan idejében... 2011. március 22. 09:11 Chicago Bulls magabiztosan, 132-92-re nyert a vendég Sacramento Kings ellen az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján. Ebben az idényben ez volt a Bikák 50. győzelme, ez legutóbb a klub legendás játékosának, Michael Jordannek az utolsó chicagói szezonjában (1997/98) jött össze az együttesnek. A ligaelső San Antonio Spurs is győzött, ám egyik legjobbja, Tim Duncan bokasérülés miatt alig négy percet játszhatott. A Celtics nagyot hajrázott New Yorkban, a félidőben még tizennégy pontos hátrányban volt, a végén tízzel nyert.
 
NBA: minden vendégcsapat győzött 2011. február 13. 10:01 Az első félidőben nyújtott parádés teljesítményének köszönhetően ismét győzött a San Antonio Spurs, az észak-amerikai profi kosárlabdaligában (NBA). A texasi gárda 24 perc alatt 72 pontig jutott, így aztán a második játékrészre nyugodtan visszavehettek a tempóból, győzelmét már semmi sem veszélyeztette. Derrick Rose vezérletével New Orleansban nyert a Chicago Bulls, amely továbbra is tapad a keleti konferencia két nagyágyújára, a Miami-Boston duóra. Michael Jordan együttese, a Charlotte Bobcats 22 pontos hátrányból állt fel az Atlanta Hawks ellen, s győzött, Stephen Jackson buzzerjének köszönhetően.
 
Beszólt Bryantnek Michael Jordan fia 2010. június 19. 21:05 Azt követően, hogy pénteken az NBA nagydöntőjének utolsó mérkőzésén 83-79-es győzelmet aratott, és ezzel története 16-dik bajnoki címét is megszerezte, a Los Angeles Lakers csapata hatalmas ünneplésbe kezdett. A legendás Michael Jordan fia azonban igyekezett lehűteni a kedélyeket, amikor csúnyán beszólt Kobe Bryantnek.
 
Csapatot „vett" Michael Jordan 2010. február 27. 16:05 A kosárlabda történetének legendája, Michael Jordan lett az NBA-ben szereplő Charlotte Bobcats többségi tulajdonosa. Az egykori klasszis már korábban is birtokolt egy kisebb részt a klub részvényeiből, sőt szakmai igazgatóként is részt vett a csapat életében.
 
Michael Jordan: híresség a csarnokban 2009. április 6. 17:49 Michael Jordan, John Stockton és David Robinson személyében három egykori kiváló játékos került be a kosárlabda Hírességek Csarnokába 2009-ben.
 
Játékosként mágus, vezetőként kontár 2008. július 30. 14:17 Michael Jordan, a világ talán legnagyobb élő kosárlabdalegendája sportolóként örökre emlékezetes pályafutást tudhat maga mögött, vezetőként viszont eddig amibe belefogott, abban nem volt köszönet. Már Washingtonban sem jöttek be számításai, és egyelőre a Charlotte Bobcats felvirágoztatása is várat magára...
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu