Szilasi korán búcsúzott a női versenytől

Szerző: shLétrehozva: 2008. június 10. 16:40
Tóth Richárd és Hapák Sámuel eredményes bemutatkozása után, kevés szerencséje volt első tornáján Szilasi Viktóriának, a 39. WSOP (World Series of Poker) 1000 dolláros női NL Hold'em világbajnokságán. A magyar hölgy kevés játszható laphoz jutott, végül egy QQ pár ellen maradt alul és hamar kiesett.


Népes, 1162 fős mezőny gyűlt össze a női 1000 dolláros női NL Hold'em világbajnokság vasárnapi rajtjára. Az indulók között volt a magyar Szilasi Viktória is, aki már a verseny előtt tartott a kezdővakokhoz képest alacsony zsetonmennyiségtől.

 

Aggodalmai igazolódtak, az általa csak "szerencsejáték jellegűnek" nevezett tornán az első három órában mindössze két használható lapot kapott a kezébe, egy 66 és egy 88 formájában, igaz ezeket a leosztásokat meg is nyerte Szilasi.

 

A harmadik óráig ennek ellenére néhány rablással meg tudta tartani kezdő zsetonszintjét. Ekkor érkezett egy pikk KJ a kisvak pozícióban és mivel mindenki eldobta előtte lapjait az all-in mellett döntött, szerencsétlenségére.

 

A nagyvak QQ lapja rossz kilátásokat vetített a magyar elé. A flop után flösshúzóval ugyan növekedtek esélyei, viszont sem király sem pikk nem érkezett, így Szilasi Viktória rögtön az első napon búcsúzni kényszerült.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu