KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SZILASI_VIKTORIA"
Bélabácsi vezet a magyar pókerranglistán 2009. szeptember 17. 11:03 Szenzációs évet produkál Traply Péter, az első magyar pókervilágbajnok, nem véletlen, hogy a 2009-es magyar pókerranglista élén is a 22 esztendős budapesti profi trónol. A dobogó alsó fokán jelenleg Kármán Antonio áll, aki még áprilisi bécsi diadalával nyert közel 150 ezer dollárt. Az élmezőnyben találjuk a friss WPT-bajnok Tóth Richárdot, illetve a kis híján Budapesten győző ifjú Tóth Csabát.
 
Tóth Richárd király párral tarolt Pesten 2009. március 7. 07:57 Kitűnően kezdett az egyik legjobb magyar pókeresnek tartott Tóth Richárd pénteken, a 170 millió forint összdíjazású Unibet Open 1,650 eurós NL Hold'em-főversenyének 1/C selejtezőnapján. A 29 éves profi király párral a kezében nyert nagy partit és az előkelő 11. helyen, 58 ezer zsetonnal lépett tovább a második fordulóba. Tóthot öt honi játékos, Kovács András, Szilasi Viktória, Pálinkás Zsolt, Újvári Balázs és Kiss Lajos követte, így összesen 17 magyar pókeresnek szoríthatunk szombaton.
 
Las Vegasban vitézkedett a magyar sereg 2008. július 22. 22:37 Jó teljesítményt nyújtott a magyar csapat a világ elsőszámú pókersorozatán, a WSOP-n (World Series of Poker), Las Vegasban a Rio Hotel és Kaszinóban. Kiugró eredménynek elvétve örülhetett a hazai publikum, azonban Traply Péter Főversenyen elért 188. helyével a legjobb honi szereplést tudhatja magáénak. Viszont Markovits Ádám az egyik NL tornán elért 22. pozíciója, továbbá Tóth Richárd több top százas, leginkább a 32. tornán elért 53. helyezése érdemel említést.
 
Szilasi korán búcsúzott a női versenytől 2008. június 10. 16:40 Tóth Richárd és Hapák Sámuel eredményes bemutatkozása után, kevés szerencséje volt első tornáján Szilasi Viktóriának, a 39. WSOP (World Series of Poker) 1000 dolláros női NL Hold'em világbajnokságán. A magyar hölgy kevés játszható laphoz jutott, végül egy QQ pár ellen maradt alul és hamar kiesett.
 
Több magyar a mezőnyben, indul a WSOP! 2008. május 31. 00:00 Véget ért a hosszú várakozás, az élő legenda Doyle Brunson kiejtette a mágikus szavakat: „Shuffle up and deal”, ezzel kezdetét vette a WSOP (World Series of Poker), idei versenysorozata Las Vegasban, a Rio All Suite Hotel & Kaszinóban. Másfél hónapon keresztül 55 versenyszámban mérhetik össze tudásukat a világ legjobbjai, a hőn áhított karkötőkért, garantálva az állandó izgalmakat. Ráadásul mivel a magyar versenyzők is szép számmal képviseltetik magukat, végképp nem érdemes kihagyni a sorozatot.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu