KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "VIZILABDA_MAGYAR_KUPA"
A hősies Szegedé a Magyar Kupa 2011. november 13. 13:21 Meglepetésre a Szeged lett a 2011-es Magyar Kupa győztese a férfi vízilabdázóknál: a Tisza-partiak a vasárnapi döntőben a címvédő Honvéd legénységét verték 9-8-ra a Szőnyi úti uszodában.
 
Nincs párja a szentesi lányoknak 2010. november 21. 15:58 A Szentes szoros meccsen végül eggyel megverte a Szegedet a női vízilabda Magyar Kupa fináléjában. A döntő legeredményesebb játékosa a szegedieket erősítő Drávucz Rita lett.
 
Ingyenes lesz a vízilabda kupadöntő 2010. november 3. 19:24 A Magyar Vízilabda-szövetség (MVLSZ) döntése értelmében ingyenes lesz a belépés a vízilabda Magyar Kupa négyes döntőjére.
 
Vérbeli rangadó a Magyar Kupában 2010. október 4. 15:09 Már a legjobb nyolc között összekerült egymással a Vasas és a Honvéd a férfi vízilabda Theodora Magyar Kupában.
 
Vízilabda Magyar Kupa: nincs meglepetés 2010. október 3. 14:08 Nem hozott meglepetést a férfi vízilabda Theodora Magyar Kupa hétvégi selejtezője: a négy színhelyen, négy csoportban, 16 együttes részvételével lezajlott szombat-vasárnapi körmérkőzéses küzdelmekből a legesélyesebb nyolc, kivétel nélkül ob I-es gárda jutott tovább a negyeddöntőbe.
 
Hosszabbítás után - BEOLVASZTVA! 2008. november 30. 14:03 A vízilabda Magyar Kupa döntőjében nem bírt egymással a rendes játékidőben az Eger és a Vasas. A hosszabbításban viszont a hazaiak tudtak élni a kínálkozó lehetőséggel, így a Magyar Kupa győztese idén is az Eger. A hevesiek igazi csapatként játszva érték el ezt az eredményt, míg a vendégeknél mindössze egy személyre épült a taktika, és ez kevésnek bizonyult.
 
Női vízilabda: a Domino Honvéd nyerte a Magyar Kupát 2008. november 30. 12:34 A bajnoki címvédő Domino Honvéd nyerte a női vízilabda Magyar Kupát, 9-7-re legyőzve a Dunaújvárosi Főiskola-ELCO csapatát a vasárnapi, egri döntőben.
 
A ráadás után Egerben maradt a kupa 2008. november 30. 12:16 Az Eger és a Vasas nem bírt egymással a rendes játékidőben, a hosszabbításban viszont a hazaiak éltek a kínálkozó lehetőséggel, így a férfi vízilabda Magyar Kupa trófeája ismételten az ő vitrinjükbe került. A hevesiek igazi csapatként játszva kerekedtek felül ellenfelükön, míg a vendégeknél mindössze az ötgólos Varga Dénes brillírozott, ami a végén kevésnek bizonyult.
 
Drámai Vasas-siker, Varga Dániel a hős 2008. november 29. 20:32 A férfi vízilabda Magyar Kupa elődöntőjében vérbeli rangadót játszott egymással a Vasas és a Honvéd. Mindkét fél számára fontos volt a döntőbe jutás, és ez látszott is a játékon. A harmadik negyedre aztán mind a játékosok számában, mind erőben meggyengült a Domino, de Szivós nem fáradt el: a Honvéd nyolcasa bravúros teljesítményt nyújtva hosszabbításba vezette a piros-fehéreket. Ott azonban közbelépett Varga Dániel, így döntős a Vasas.
 
A visszatérő Birossal döntős az Eger 2008. november 29. 18:39 A férfi vízilabda Magyar Kupa elődöntőjében 13-6-os győzelmet szerzett az Eger, miután magabiztos és könnyed játékkal múlta felül az Újpestet. A hazaiaknál ismét a medencében láthattuk Biros Pétert, aki ugyan túl sokat most nem tett hozzá a mérkőzéshez, de néhol megvillantotta klasszisát.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu