KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "VITALIJ_PETROV"
Csak akkor lesz tesztpilóta, ha muszáj 2012. január 27. 10:57 Vitalij Petrov, aki tavaly a Renault versenyzője volt, egyelőre nem kapott helyet a Formula-1-es csapatok egyikében sem. Az orosz pilóta ugyanakkor reménykedik, hogy megszerezheti az egyetlen, még kiadó pilótaülést.
 
Fociban is jók az F1-es sztárok 2011. július 27. 22:25 Az F1-es Magyar Nagydíjra érkező pilóták válogatottja jótékonysági mérkőzésen, több ezer néző előtt 8-4-re nyert a sportolókkal, illetve közéleti személyiségekkel felállt magyar All Star-válogatott ellen szerdán este, az újpesti Szusza Ferenc Stadionban.
 
Jól vannak a Monacói GP sérültjei 2011. május 29. 18:21 VIDEÓ! Nem esett komolyabb baja a Formula-1-es monacói futamon balesetet szenvedett Vitalij Petrovnak, és a szombati időmérőn hatalmasat bukott Sergio Perez is jól van. Utóbbi hétfőn távozhat a kórházból, egy napig még megfigyelés alatt tartják.
 
Pénzre váltanák az F1-es sikereket 2011. április 4. 10:59 Gyorsan beindultak a Lotus Renault agytrösztjei a szezonnyitó melbourne-i F1-es futam után, ennek pedig jó oka van: Vitalij Petrov ugyanis bravúros teljesítménnyel a harmadik helyen ért célba. A csapat vezetői remélik, a száguldó cirkuszban tavaly óta szereplő versenyző sikere hatással, pozitív hatással lesz az istálló anyagi hátterére.
 
Vettel nélkül nem megy a Red Bullnak 2011. február 20. 17:21 A terveknek megfelelően a Red Bull vasárnapra lecserélte a pénteken és szombaton is leggyorsabb Sebastian Vettelt, ezzel viszont meg is szakadt az egyeduralma a barcelonai Formula-1-es tesztelésen. A világbajnoki címvédő csapattársa, Mark Webber ugyanis csak ötödik lett, Nico Rosberg, Vitalij Petrov, Lewis Hamilton és az újonc Pastor Maldonado is megelőzte.
 
Bemutatta új festését a Renault 2011. január 13. 15:04 Csütörtökön lerántotta a leplet fekete-arany színűre festett autójáról a Lotus-Renault, amely összeállítás igencsak emlékeztet a Lotus által a '70-es, '80-as években használt festésre. Ez egyáltalán nem véletlen, hiszen a brit márka előbb, mint névadó szponzor, később pedig, mint részvényes játszik majd szerepet az istállónál.
 
Aláírta szerződését a Renault pilótája 2010. december 22. 17:13 Szerdán a Renault F1-es csapata megerősítette, hogy kétéves megállapodást kötöttek Vitalij Petrovval. Az orosz versenyzőtől egyértelműen jobb teljesítményt várnak a következő szezonban, Eric Boullier csapatfőnök azonban bízik benne, hogy jó döntést hoztak.
 
Nem akar változtatni az F-1 „új” csapata 2010. december 10. 10:05 A névváltás és az új főszponzor érkezése sem rendítette meg Vitalij Petrov helyzetét, továbbra is tarja magát az az elképzelés, hogy ő lesz Robert Kubica csapattársa a száguldó cirkusz következő szezonjában. Ezt Gerard Lopez, az istálló társtulajdonosa jelentette ki.
 
Alonso-szurkolók gyalázták Petrovot… 2010. november 26. 11:01 A kétszeres világbajnok néhány rajongója továbbra sem tudta megemészteni a szezonzáró versenyen történt eseményeket, ezért virtuális támadást intéztek kedvencük akkori legfőbb ellenfelével szemben. Fernando Alonso szurkolói gyalázkodó üzenetekkel lepték el Vitalij Petrov facebook-oldalát, de ezzel sem „ijesztettek rá” az oroszra.
 
F-1: új szerződést kaphat a bírált orosz 2010. november 17. 18:22 Könnyen elképzelhető, hogy Fernando Alonso világbajnoki álmainak „szétzúzása” új szerződést érhet Vitalij Petrovnak. A szezon során sokat bírált Vitalij Petrovról ugyanis elismerően beszélt a Renault főnöke, aki úgy véli, az orosz megérdemli a további bizalmat.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu