Alonso-szurkolók gyalázták Petrovot…

Szerző: shLétrehozva: 2010. november 26. 11:01
A kétszeres világbajnok néhány rajongója továbbra sem tudta megemészteni a szezonzáró versenyen történt eseményeket, ezért virtuális támadást intéztek kedvencük akkori legfőbb ellenfelével szemben. Fernando Alonso szurkolói gyalázkodó üzenetekkel lepték el Vitalij Petrov facebook-oldalát, de ezzel sem „ijesztettek rá” az oroszra.


 

„Sokan szidtak a facebookon, azt írták, hogy feltartottam Alonsót. Ez nonszensz. Semmi rosszat nem tettem. A Ferrari viszont taktikai hibát vétett” – jelentette ki a Renault orosz versenyzője.

Abu-Dzabiban Petrov a korai biztonsági autós szakasz idején cserélt gumit, utána pedig a leintésig megőrizte pozícióját Alonso előtt. A spanyolnak a negyedik helyre kellett volna felkapaszkodnia a világbajnoki címért, de végül csak a hetedik lett. Így a futamgyőztes Sebastian Vettel lett a világbajnok.

„Harminckilenc körön át tartottam magam mögött Alonsót. Közben senki sem szólt a fülemre, hogy Sebastian Vettelnek kellene nyernie a világbajnokságot…Alonsónak amúgy Rosberget is meg kellett volna előznie, én pedig csak a saját versenyemet futottam” – tette hozzá Petrov.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu