Fociban is jók az F1-es sztárok

Szerző: MTILétrehozva: 2011. július 27. 22:25
Az F1-es Magyar Nagydíjra érkező pilóták válogatottja jótékonysági mérkőzésen, több ezer néző előtt 8-4-re nyert a sportolókkal, illetve közéleti személyiségekkel felállt magyar All Star-válogatott ellen szerdán este, az újpesti Szusza Ferenc Stadionban.


A hazai csapatot Dunai Antal irányította, és a szakember több olyan játékosokkal erősítette meg a keretet, akik ott voltak az atlantai olimpián szerepelt csapatában, így Pető Zoltán, Dragóner Attila és Herczeg Miklós is az All Start segítette, akárcsak a bokszvilágbajnok Erdei Zsolt és Kovács „Kokó" István, valamint Szijjártó Péter miniszterelnöki szóvivő is.

A pilótaválogatottban az F1-eseken kívül „száguldozó" magyarok is helyet kaptak: Michelisz Norbert, Talmácsi Gábor, Kiss Norbert és Wéber Gábor egyaránt a vendéggárdában játszott.

A pilótáknál a jelenlegi Formula-1-es világbajnokság mezőnyéből a csapatkapitányként két gólt szerzett orosz Vitalij Petrov (Renault), a belga Jérome d'Ambrosio (Virgin), az olasz Vitantonio Liuzzi (Hispania) és az újonc mexikói Sergio Perez (Sauber) is pályára lépett.

Felipe Massa, a Ferrari brazil versenyzője egyenesen a repülőtérről érkezett az újpesti Szusza Ferenc Stadionba, így ő egy darabig a kispadról figyelte a találkozót, majd távozott.

GÁLAMÉRKŐZÉS
Magyar All Star-válogatott - Formula-1-es pilótaválogatott 4-8 (2-4)

Budapest, Szusza Ferenc Stadion, 8 ezer néző, v.: Kassai Viktor

Gólszerző:
Erdei, Kovács I., Vincze O., Ghedina (öngól), ill. Bianchi, (2) Petrov  (2), Mészöly G., Pérez, D'Ambrosio, Talmácsi
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu