KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "VINCZE_ISTVAN"
„A 84-es arany csakis Bicskei érdeme” 2011. július 17. 14:02 A magyar labdarúgó-válogatott egykori szövetségi kapitányára, az 1984-ben, Moszkvában, az utánpótláscsapattal aranyérmes edzőre, Bicskei Bertalanra emlékezünk, akinek halála pótolhatatlan veszteséget jelent a szakma számára. Három, egykori tanítványa, Hrutka János, Dombi Tibor, valamint az olasz A-ligát is megjárt, ifjúsági Európa-bajnok Vincze István idézte fel azokat az időket, amikor együtt dolgozhatott a mesterrel.
 
Újra együtt a magyar foci csillagai 2011. június 16. 14:08 A klub két korábbi válogatott játékosa, Vincze István szakmai igazgatóként, Kiprich József pedig vezetőedzőként tér vissza az NB II Nyugati csoportjában szereplő Tatabánya labdarúgócsapatához, amelynek neve Duna FC Tatabányára változik. A tervek szerint a csapat stadionját Grosics Gyuláról, az Aranycsapat legendás kapusáról szeretnék elnevezni, erre várhatóan augusztusban, egy gálamérkőzés keretein belül kerül sor.
 
Vincze István: Nem hittem, hogy bemegy 2008. november 19. 12:00 Három mérkőzés – három győzelem. Ez a magyar labdarúgó-válogatott mérlege Észak-Írország ellen. Igaz, a három találkozó közül egyiken sem hullott a magyar együttes ölébe a siker, hiszen valamennyi alkalommal csak egy góllal sikerült legyőzni a brit tagországot. Ezek közül talán az első találkozó a legemlékezetesebb, amikor csak a 85. percben szerzett Vincze István-góllal győztük le Budapesten a vendégeket.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu