KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "VEREBES_JOZSEF"
Hetvenéves a Mágus! 2011. március 23. 18:25 Szerdán ünnepli 70. születésnapját Verebes József, a magyar labdarúgó-válogatott egykori szövetségi kapitánya. A jeles alkalom apropóján a „Mágust" az MLSZ székházában köszöntötték a szövetség vezetői.
 
Verebes visszatér Győrbe 2011. február 8. 12:35 Verebes József tíz év után tér vissza egykori sikerei színhelyére, Győrbe. A labdarúgó NB I-ben e pillanatban 10. alakulatnál szaktanácsadóként számítanak a Mágusra. A mesteredzőnek az élvonalbeli együttes szakmai munkájába nincs beleszólása.
 
Bundaügy: „Gusztustalan az egész" 2009. november 30. 18:29 Mindenhol vannak gyenge emberek, nem lehet őket kiszűrni. Az egykori szövetségi kapitány, Verebes József véleménye mindez a Magyarországon eluralkodó bundabotrány kapcsán. A mesteredző szerint nem lehet összehasonlítani a korábbi esztendőket a jelenlegi helyzettel, hiszen akkor felső utasításra alakultak az eredetitől eltérően a mérkőzések. A népszerű szakember nem tudja elképzelni, hogy valaki eladja a hazáját...
 
Verebes: Mentálisan nincs kész a csapat! 2008. november 21. 11:27 A szerdai Észak-Írország-Magyarország (0-2) válogatott labdarúgó-mérkőzés tükrében három egykori szövetségi kapitányt kérdezett a SportHirado.hu arról, a jelen nemzeti együttese 2008 végén milyen játékerőt képvisel, merre halad, mire hivatott. Verebes József, Bicskei Bertalan és Bozsik Péter készségesen álltak rendelkezésünkre, s osztották meg véleményüket. Cikkünkben erről olvashatnak.
 
Labdarúgás, NB III: Verebesnek a Vácból csak az Újbuda maradt 2008. október 1. 09:56 A labdarúgó NB III Alföld-csoportjának hétvégi fordulójában az Újbuda gárdája 6-2-re verte Monort. A hazai gárda kispadján új tréner, Verebes József ült.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu