KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "VASASFEHÉR_FERFI_VIZILABDACSAPAT"
Főtáblás magyarok a Bajnokok Ligájában 2011. szeptember 25. 14:36 Győzött a Szeged férfi vízilabdagárdája a Bajnokok Ligája vasárnapi zárómeccsén a pekingi olimpiai bajnok Varga Dénessel felálló horvát Primorje Rijeka ellen, így csoportelsőként került a 16 csapatos főtáblára. A Vasas férfi vízilabdacsapata a második helyen végzett a Bajnokok Ligája zágrábi selejtezőcsoportjában, ezzel pedig a legjobb 16 közé jutott, miután vasárnapi zárómérkőzésén hat góllal nyert a mindhárom fellépésén vesztes görög Panathinaikosz ellen.
 
Jól van, Vasas! 2011. szeptember 23. 22:59 Négy góllal nyert a Vasas férfi vízilabdacsapata az olasz Savona ellen a legrangosabb európai klubsorozat, az Euroliga-utód Bajnokok Ligája zágrábi selejtezőkörében.
 
„Lumpenprolik" a Vasas szurkolói 2011. május 16. 14:36 Szécsi Zoltán, az Eger háromszoros olimpiai bajnok vízilabdakapusa a bajnoki döntő első felvonása után „odamondogatott" az angyalföldi szurkolóknak, akik szerinte megmaradtak vasmunkásnak. Kirohanásában volt keményebb kifejezés is.
 
Újabb Vasas-vereség az Euroligában 2011. március 9. 21:41 A Vasas két forduló után is pont nélkül áll a férfi vízilabda Euroligában, szerda este a Mladost Zagreb nyert 9-8-ra az angyalföldiek vendégeként. A magyar együttes nagyobb verésbe is beleszaladhatott volna, de kapusa, Nagy Viktor remek napot fogott ki. A Vasas igazán csak az első félidőben nőtt fel a feladathoz.
 
Olimpiai bajnokkal erősít a Vasas! 2010. június 22. 11:49 Bombaigazolásra kerített sort a bajnoki aranyérmes Vasas férfi vízilabdacsapata. Megszerezték ugyanis a háromszoros olimpiai bajnok Kiss Gergelyt!
 
A Vasas megvédte bajnoki címét 2010. május 26. 19:30 Ismételten a Vasas győzelmével értek véget a vízilabda ob I küzdelmei: az angyalföldiek az Eger otthonában, ötödik mérkőzésen hódították el az bajnoki címet 10-9-es végeredménnyel.
 
Pezsgőbontás helyett aggódhat a Vasas 2010. május 22. 12:39 A Vasas vízilabdacsapata nem tudta megnyeri hazai uszodában a bajnoki címet, az Eger ugyanis ötméteresekkel jobbnak bizonyult nála 7-7-es végeredmény után.
 
Angyalföldi gyakorlat: ruhástól a vízbe 2009. november 22. 14:30 Ezúttal sem úszta meg szárazon Földi László, a Vasas férfi pólósainak edzője. A szó legszorosabb értelmében. Tanítványai ugyanis a szakembert azonnal a vízbe hajították, amint a játékvezetők véget vetettek a Magyar Kupa vasárnapi fináléjának, amelyet a piros-kékek hosszabbítás után 14-13-ra megnyertek az Eger ellen. „Őrült egy meccs volt" - ahogy a tréner fogalmazott. Ez volt az angyalföldiek történetének tizenötödik kupasikere.
 
Visszavághat az Eger a bajnoki döntőért 2009. november 21. 15:39 Az előző idény bajnoki döntőjének két résztvevője, a Vasas és az Eger vívhatja a férfi vízilabdázók Magyar Kupájának fináléját vasárnap, miután előbbi a Szegedet, utóbbi a Domino-Honvédot verte meg a szombati elődöntők során. Az angyalföldiek 17-13-ra nyertek a Baksa Lászlót nélkülöző csongrádiak ellen, míg Gerendás György legényei 11-7-re múlták felül Szivós Mártonékat.
 
Vasas: három negyed gól nélkül 2009. november 14. 22:15 Három negyeden keresztül, több mint 24 percig gólképtelen maradt a bajnoki címvédő Vasas együttese a Szeged otthonában a férfi vízilabda ob I 6. fordulójában. Akkor is csak egy ötméteresből talált be Hosnyánszky Norbert, akinek a segítségével végül 4-4-re mentették a mérkőzést a piros-kékek.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu