KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "UTE"
A visszatérő Birossal döntős az Eger 2008. november 29. 18:39 A férfi vízilabda Magyar Kupa elődöntőjében 13-6-os győzelmet szerzett az Eger, miután magabiztos és könnyed játékkal múlta felül az Újpestet. A hazaiaknál ismét a medencében láthattuk Biros Pétert, aki ugyan túl sokat most nem tett hozzá a mérkőzéshez, de néhol megvillantotta klasszisát.
 
UTE - Eger és Vasas - Honvéd elődöntők a Magyar Kupában 2008. november 3. 23:42 Ma tartották a férfi vízilabda Magyar Kupa elődöntőinek sorsolását, melynek eredménye szerint UTE - Eger és Vasas - Honvéd találkozókat rendeznek majd a döntőbe jutásért.
 
Győzött és csoportelső az Újpest 2008. október 19. 12:54 Nem volt nehéz dolga a LEN Kupa csoportkörének zárómeccsén az Újpest férfi vízilabdacsapatának, így magabiztos, 22-4-es győzelemmel szerezte meg az első továbbjutó helyet. A török Isztambul nem sokat tudott hozzátenni a találkozóhoz, így a lilák a lehető legkedvezőbb helyzetből várhatják a holnapi sorsolást.
 
Az UTE rommá verte a dán Odensét 2008. október 17. 19:32 Nem volt nehéz dolga az Újpest férfi vízilabdacsapatának a LEN Kupa első csoportkörének nyitómérkőzésén, ahol magabiztosan verték a dán Frem Odense csapatát. A találkozót az első perctől a hazai csapat uralta, a nézők csak azon izgulhattak, hogy az Újpest tudja-e tartani a negyedenkénti hét találatot.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu