KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "UJPEST_FC_LABDARUGOCSAPAT,"
Elhunyt a korábbi bajnok újpesti focista 2012. február 27. 20:05 Néhány nappal 91. születésnapja előtt elhunyt Fekete Árpád, az Újpest egykori labdarúgója és a mexikói válogatott korábbi szövetségi kapitánya.
 
A Fradi simán behúzta a „roncsderbit" 2011. október 22. 16:53 VIDEÓ! Váratlanul könnyedén, 3-0-ra győzött a Ferencváros a labdarúgó NB I 13. fordulójának rangadóján az Újpest ellen. Az első félidőben döntöttek a büntető hibázó zöld-fehérek, akik kihasználták az álmosan, veszélytelenül játszó lilák komoly védelmi hibáit. A találatokat a mezőny legjobbja, Pölöskey Péter, Somalia, illetve az utolsó pillanatokban Lisztes Krisztián szerezte, ezzel a Fradi beérte riválisát, és ebből merítve megindulhat felfelé a tabellán.
 
Újpest: kiszállt a többségi tulajdonos! 2011. október 11. 12:38 Nehéz helyzetben van a Újpest labdarúgócsapata. A bajnokságban az edzőváltás ellenére nem úgy szerepel, ahogy azt a szurkolók joggal elvárják a nagy múltú klubtól, amely ellen a Nemzeti Sportközpontok (NSK) szolgáltatásidíj- és közüzemiköltség-tartozás jogcímén korábban felszámolási eljárást kezdeményezett. Kedden csattant az újabb pofon: a többségi tulajdonos kiszállt...
 
Törőcsik Andrást megműtötték 2010. augusztus 27. 19:25 Törőcsik Andrást, az Újpest legendás futballistáját pénteken megműtötték a Honvédkórház-Állami Egészségügyi Központban. A kórház közleménye szerint az 55 éves "Törő" csütörtökön került az intézménybe "a közelmúltban elszenvedett fejsérülés következtében kialakult koponyaűri vérzés kezelése, szükség szerinti műtéti ellátása céljából".
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu