Törőcsik Andrást megműtötték

Szerző: shLétrehozva: 2010. augusztus 27. 19:25
Törőcsik Andrást, az Újpest legendás futballistáját pénteken megműtötték a Honvédkórház-Állami Egészségügyi Központban. A kórház közleménye szerint az 55 éves "Törő" csütörtökön került az intézménybe "a közelmúltban elszenvedett fejsérülés következtében kialakult koponyaűri vérzés kezelése, szükség szerinti műtéti ellátása céljából".


A kontrollvizsgálatokat követően pénteken a műtét mellett döntöttek a Honvédkórház orvosai. "A koponyaűri traumás eredetű vérzést eltávolítottuk - írja az mti.hu. A beteg a műtétet jól tűrte, stabil, megnyugtató általános állapotban kórházunk intenzív terápiás osztályán ébred" - olvasható a Dr. Bazsó Péter orvosigazgató által jegyzett közleményben.

Az Újpest egyik legkiválóbb futballistája 1976 és 1984 között összesen 45 alkalommal lépett pályára a válogatottban, 12 gólt lőtt, két világbajnokságon is részt vett.

A Kesének is becézett játékos kiismerhetetlen cseleivel, parádés lövőtechnikájával vált a lila-fehér drukkerek egyik legnagyobb kedvencévé.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Szélütést kapott a magyar legenda
A Nemzeti Sport értesülései szerint szélütés miatt kórházba szállították a magyar futball legendás alakját, Törőcsik Andrást. Az újpesti ikonra agyi stroke miatt kezelik a Honvéd Kórházban. A sportember otthonában elesett és...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu