KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "TROFEO_TIM"
Az Inter lenyomta a Milant és a Juvét is 2011. augusztus 19. 11:42 Az Inter győzelmével ért véget a Trofeo Tim, a három olasz topcsapat részvételével tartott csütörtöki villámtorna Bariban, a második helyen a Juventus, a harmadikon a Milan végzett.
 
Folytatódik a Juve-csatár kálváriája 2011. augusztus 18. 12:24 Már megint megsérült Vincenzo Iaquinta, a Juventus csatára, aki emiatt kihagyja a hétvégi Trofeo Tim névre hallgató felkészülési tornát.
 
Hatodszor nyerte az Inter a TIM-kupát! 2010. augusztus 14. 00:05 VIDEÓK! Elhódította első trófeáját az Inter a Rafael Benítez-érában, immár Mario Balotelli nélkül, a Bariban rendezett rangos felkészülési tornán, a TIM-kupán. Sneijder álomgólja döntött a Juventus ellen, városi riválisukat tizenegyespárbajban verték a fekete-kékek. Diego góljára Ronaldinho replikázott a Milan-Juvén, a torinóiak végeztek az utolsó helyen.
 
Ancelotti meg van elégedve csapatával 2008. július 30. 09:09 Carlo Ancelotti, az olasz első osztályú AC Milan labdarúgócsapatának vezetőedzője nem talált sok kivetnivalót tanítványai játékában a TIM-kupa (Trofeo TIM) elnevezésű előkészületi minitornán. A szakvezetőnek a védelem megszervezése nagyobb gondot okozhat majd a támadósor összeállításánál.
 
A Milan gyűjtötte be a TIM trófeáját 2008. július 29. 23:58 Az AC Milan labdarúgócsapata nyerte a 2008-as Trofeo TIM elnevezésű felkészülési minitornát kedd este Torinóban, amelyre a három legtöbb címmel rendelkező olasz egylet volt hivatalos. A nyitó összecsapáson a bombaformában lévő Juve Amauri és Del Piero nélkül, a Milan Ronaldinho távollétében lépett pályára, a találkozó látványos csatát, és 2-2-es eredményt hozott, tizenegyesekkel nyertek végül a rossonerik. Az Internazionale labdarúgócsapata a folytatásban elszenvedte első vereségét a Mourinho-érában - még ha negyvenöt perces mérkőzésen is -, a masszív csapat benyomását keltő fekete-kékek végzetét a második meccsen Vincenzo Iaquinta jelentette. A záróderbin a Milan gólnélküli döntetlent követően büntetőpárbajban győzött az Inter ellen és magasba emelhette a trófeát a torinói éjszakában.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu