KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "TRABZONSPOR"
Török pokolból menne mennybe az Inter 2011. november 21. 23:55 Kedd este minden eldől. Vagy legalábbis sok minden. Például az, hogy az Inter bosszút tud-e állni a Trabzonsporon a San Siróban elszenvedett vereségért, ezzel pedig továbbjut a Bajnokok Ligája B-csoportjából. Claudio Ranieri, a kék-feketék vezetőedzője tudja a választ.
 
Tévez-balhé, a Bayern bedarálta a Cityt 2011. szeptember 27. 22:33 VIDEÓ! A Bayern München 2-0-ra nyerte a Manchester City elleni csúcsrangadót a Bajnokok Ligája A-csoportjában, ezzel zsinórban 10. meccsén maradt veretlen és bevehetetlen a hálója. Mario Gomez két kipattanót értékesítve döntött, az angolok két büntetőt kérhetnek számon Kassai Viktoron, és mint kiderült Carlos Tévez nem volt hajlandó pályára lépni. Két korai góllal verte a Napoli a Villarrealt, a B-négyesben 1-1-gyel zárult a Lille-Trabzonspor.
 
A Bayern nem bír a Cityvel - blog 2011. szeptember 27. 14:00 A keddi nap egyértelműen a Bajnokok Ligájáról szól, bloggerünk újult erővel vetette bele magát az európai élfutballba. Alkalmi megmondónk a nyolc esti (a CSZKA-Inter meccs 18.30-kor kezdődik!) meccsből hatot kihalászott - bizony akadnak érdekesnek tűnő tippek. Ilyen például, hogy a Bayern München nem bír majd a Manchester Cityvel. A csúcsrangadó mellett többek között a Real Madrid, a Manchester United, a Benfica és a már említett orosz-olasz ütközet is helyet kapott a mai menüsorban. Jó csemegézést!
 
A Fener fellebbez a BL-kizárás ellen 2011. augusztus 25. 12:21 Nem hagyja annyiban a Török Labdarúgó-szövetség (TFF) döntését a Fenerbahce, amely csütörtökön közleményben jelezte, megtorpedózza kizárását a Bajnokok Ligájából.
 
Ilyen még nem volt: El-ből a BL-be! 2011. augusztus 24. 21:37 Ilyen nem csak a mesében van: az El rájátszásából jutott a BL főtáblájára a török ezüstérmes Trabzonspor, miután a bajnok Fenerbahce indulását nem engedélyezték a sorozatban.
 
Elfogták a török ezüstérmes elnökét is 2011. július 11. 11:43 A bajnok Fenerbahce első embere után a második Trabzonspor elnökét, Sadri Senert is őrizetbe vették az egyre gyűrűző török bundabotrány keretében, már 26-an kerültek előzetes letartóztatásba.
 
Altintop a török ezüstérmesnél 2011. június 23. 11:12 Hamit Altintop testvére, Halil is elhagyja a Bundesligát, és szülőhazájában, a bajnoki ezüstérmes Trabzonspornál folytatja pályafutását. A hír hivatalos.
 
Egyre biztosabb Klose klubcseréje 2011. június 2. 18:36 Törökországban folytathatja pályafutását a Bayern München labdarúgója, Miroslav Klose. A lengyel származású, de német válogatott csatárt a Trabzonspor szeretné leigazolni.
 
Nagyot igazolt a török ezüstérmes 2011. május 31. 16:42 A Trabzonspor 5 millió euróért megvásárolta Didier Zokorát a Sevillától. A négy évre aláíró elefántcsontparti középpályás az utóbbi időben kiszorult a kezdőcsapatból, ezért döntött a távozás mellett. A török ezüstérmes a Bajnokok Ligája-szereplést tűzte ki célul, és a selejtezőben szüksége lesz a nemzetközi porondon bizonyított labdarúgókra. Zokora korábban megjárt a Genket, a St. Étienne-t és a Tottenhamet is.
 
A török pokolban is nyert a Liverpool 2010. augusztus 26. 21:25 VIDEÓ! Minden jó, ha a vége jó! Trabzon poklában is felülkerekedett ellenfelén a Liverpool az Európa-liga rájátszásában, így kettős győzelemmel jutott a főtáblára csütörtök este. Már a negyedik percben kapituláltak a Vörösök, sokáig hosszabbításra állt a találkozó, de a végén fordult a kocka! Tekintsd át a meccs főbb eseményeit!
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu