Török pokolból menne mennybe az Inter

Szerző: SHLétrehozva: 2011. november 21. 23:55
Kedd este minden eldől. Vagy legalábbis sok minden. Például az, hogy az Inter bosszút tud-e állni a Trabzonsporon a San Siróban elszenvedett vereségért, ezzel pedig továbbjut a Bajnokok Ligája B-csoportjából. Claudio Ranieri, a kék-feketék vezetőedzője tudja a választ.


BL, B-CSOPORT, 5. FORDULÓ:
TRABZONSPOR-INTERNAZIONALE, kedd 20.45
A Trabzon az idei BL egyik legnagyobb meglepetését okozta azzal, hogy a nyitófordulóban Milánóban győzte le 1-0-ra az Intert. A sorozat tavalyi győztesét alaposan meglepte a törökök játéka, még akkor is, ha több esetben nem volt szerencséje.
A milánóiak most bosszút forralnak, igen ám, csakhogy a Fener helyére beugrott Trabzon sem a CSZKA Moszkvától (0-0), sem a Lille-től (1-1) nem kapott ki "őrült" közönsége előtt. Claudio Ranieri Inter-tréner azonban bizakodó.
"Nagyon eltökélten futballozik majd ellenfelünk, de mi már most szeretnénk bebiztosítani helyünket a következő körben - vázolta csapata célját a vezetőedző. - Erős együttesről van szó, aki tudja, hogyan kell futballozni, szurkolói támogatásával bárkire veszélyes ellenfél. Megmutatta ezt a két korábbi hazai meccsén is."
Az Interben nem lesz ott Wesley Sneijder, Diego Milito viszont bekerülhet. Az olaszok 2007 szeptemberében jártak utoljára Törökországban, akkor a Fenerbahce vendégeként 1-0-s vereséget szenvedtek... 
Az Inter várható kezdőcsapata: Júlio César - Jonathan, Ranocchia, Samuel, Zanetti - Obi, Motta, Cambiasso - Sztankovics - Pazzini, Milito.
CSZKA Moszkva-Lille 18.00
A B-csoportban korán elkezdődik a versengés, lévén Oroszországban játszik a CSZKA és a Lille. Kettejük franciaországi összecsapásán 2-2-es döntetlen született: ennek, valamint a tabellán elfoglalt helyezésüknek köszönhetően mindkét csapat számára sorsdöntő összecsapás következik.
A csoport állása:
1. Inter 4 3 0 1 6 4 2 9
2. CSZKA Moszkva 4 1 2 1 7 5 2 5
3. Trabzonspor 4 1 2 1 2 4 -2 5
4. Lille 4 0 2 2 4 6 -2 2

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu