KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "TELI_OLIMPIA"
Afrikai döntés a 2018-as téli olimpiáról 2011. július 5. 18:09 Nehéz összekapcsolni a két „kifejezést": Afrika és téli olimpia! Pedig szerdán szorosan összekapcsolódik a Dél-afrikai Köztársaság és a 2018-as ötkarikás játékok, lévén Durbanben eldől, Annecy, München avagy Pjongcsang lesz a büszke házigazda. Az esélyekkel kapcsolatban elég annyi, hogy Nicolas Sarkozy francia elnök el sem utazik a döntéshozatalra, valószínűleg úgy véli, az előkészületek alatt számtalan gonddal küszködő Annecy nem nyerheti el a rendezés jogát …
 
Nekik volt a legfájóbb a téli olimpia 2010. szeptember 7. 16:16 A női hódeszkások krossz számában sérültek meg a leggyakrabban a vancouveri téli olimpián februárban - áll egy nemrég elkészített és nyilvánosságra hozott tanulmányban.
 
Megkéselte feleségét az olimpiai bajnok 2010. augusztus 24. 15:37 Tizenhat hónapos börtönbüntetést kapott a finnek olimpiai bajnok síugrójára, Matti Nykänen, aki tavaly karácsonykor megkéselte feleségét.
 
Kihagyja az olimpiát a közönségkedvenc 2010. augusztus 24. 11:39 Nem fellebbezett a Nemzetközi Műkorcsolya-szövetség döntése ellen, így minden bizonnyal kihagyja a 2014-es szocsi téli olimpiát a korábbi arany- és ezüstérmes közönségkedvenc, Jevgenyij Pljuscsenko.
 
Eltiltják a népszerű olimpiai bajnokot?! 2010. június 30. 18:20 Veszélybe került Jevgenyij Pljuscsenko szereplése a 2014-es szocsi téli olimpián, miután Nemzetközi Korcsolyázó-szövetség (ISU) első fokon eltiltotta a népszerű oroszt a nemzetközi versenyektől.
 
Vége az olimpiai szünetnek Vancouverben 2010. március 14. 10:22 Szombaton végre visszafoglalhatta régi otthonát, a GM Place-t, az olimpiai játékok miatt 45 napja „kilakoltatott" Vancouver Canucks, amely egy valóságos gálával ünnepelte meg a hazatérést az észak-amerikai jégkorongliga szombati játéknapján . A kanadaiak 5-1-re intézték el az Ottawa Senatorst, ezzel tartják harmadik helyüket a Nyugati-főcsoportban, sőt már most biztosították helyüket a rájátszásban.
 
Nemes felajánlás a szenvedő gyerekekért 2010. március 2. 16:18 A vasárnap zárult vancouveri téli olimpia két lengyel hőse, Justyna Kowalczyk és Adam Malysz is felajánlotta egy-egy sporteszközét arra a jótékonysági licitálására, amelynek bevétele egy szczecini Hospice-ház tragikus sorsú gyermekeit segítené.
 
Ők voltak a vancouveri olimpia hősei! 2010. március 2. 13:26 Hősök! Hősök! Hősök! A világ számos országában tekintenek így az olimpiai bajnokokra, még akkor is, ha „csak” egy alkalommal álltak a dobogóra. A sportimádók ugyanis nagyon jól tudják, mennyi munka és szenvedés előzi meg a sikereket, de azzal is tisztában lehetünk, már a pontszerző helyekért, sőt sokszor a célba érkezésért is őrült küzdelem zajlik. A vasárnap befejeződött vancouveri téli olimpia is rengeteg tanulságot hozott, legendák buktak, új hősök „születtek”.
 
Olimpiát nyert, állami lakás a jutalma 2010. február 28. 13:00 Egy vadonatúj lakás várja a kétszeres olimpiai bajnok Csou Jangot, mikor hazatér Vancouverből hazájába, Kínába, miután a mindössze 18 esztendős rövid pályás gyorskorcsolyázó szüleit megajándékozta a helyi önkormányzat - írja a Csinhua hírügynökség.
 
Dráma: csúnyán kitoltak a vak sífutóval 2010. február 28. 12:38 Hiába került be a szűkített olimpiai keretbe, és tűnt szinte biztosnak indulása, végül mégsem válogatta be a vasárnapi 50 kilométeres klasszikus sífutásban indulók közé a kanadai szakszövetség a gyakorlatilag teljes vak Brian McKeevert. A 30 esztendős versenyző könnybe lábadt szemmel vette tudomásul álmai szertefoszlását.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu