KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "TEHETSEG"
Game over a Chelsea miatt 2010. december 23. 18:09 Újabb szupertehetséges védőt rabol a Feyenoordtól a Chelsea, Jeffrey Bruma után a 15 éves Nathan Aké is a Kékeket választotta. Leo Beenhakker technikai igazgatónál betelt a pohár, ha nem is éles hangnemben, de segélykiáltást intézett az európai futball vezetői felé.
 
Csodagyereken ámul a világ! Videó! 2010. szeptember 4. 17:31 A Bayern München korosztályos csapatában játszó Noah Shawn még csak hétéves, de már mindent tud a labdával, s trükkök százait rejtegeti bűvészodobozában, hogy aztán minden meccsen előhúzzon néhányat! Török, nigériai és német vér is csörgedezik az ereiben! A kis Messire vagy a tízennégy éves Ronaldinho-hasonmásra, Alex Jacobsenre emlékeztet stílusa. Nézd meg a hihetetlen videót!
 
Az Arsenal megtalálta az új Cescet 2010. február 25. 21:56 Az Arsenal labdarúgócsapata figyel egy 18 éves ifjú középpályást, aki Dánia egyik legnagyobb futballtehetsége és jelenleg az Ajaxnál pallérozódik. Christian Eriksent nem más, mint a legendás Dennis Bergkamp ajánlotta be az Ágyúsokhoz - értesült a Marca sportnapilap.
 
Megvan a Real első nyári igazolása! 2010. február 5. 19:27 Sergio Canales a Real Madridé! A Racing Santander 18 éves támadó középpályása öt millió euróért igazol a fővárosi csapathoz - írja a Marca. Hat év alatt kilenc millió eurót keres majd Canales. A nyáron a blancókkal tölti az előszezont aztán várhatóan visszaadják kölcsönbe jelenlegi klubjához, de az sem kizárt, hogy ottragad a keretben.
 
Klónozták Ronaldinhót? – videóval! 2010. február 5. 17:16 Ronaldinho-hasonmást melenget a keblén Dánia! A 14 éves Alexander Jacobsen úgy néz ki, mint a brazil aranylabdás kiköpött mása! A mini Ronaldinho édesapja egyiptomi, édesanyja dán, a Köbenhavn tartalékcsapatában figyeltek fel rá. Rögtön tinisztár lett belőle, de nem csak a kísérteties hasonlóság miatt, félelmetes dolgokat tud a labdával! Ha nem hiszed, nézd meg videón! A Liverpool máris vinné, de talán még túl fiatal ahhoz, hogy ő lehessen a Vörösök Messiása.
 
Az MU-nál járt a norvég Vidics 2010. február 5. 16:15 Két próbajátékon és orvosi vizsgálaton is részt vett a Manchester Unitednél az élvonalbeli Sogndal húszéves középhétvédje, Even Hovland. A játékost egyelőre nem "cserkészte" be az MU, de ami késik, nem múlik. Minderről a goal.com számolt be exkluzív írásában.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu